Godina : 56 Broj poruka : 7 Datum upisa : 07.02.2010 Zemlja :
Stvarno jedinstveno pakovanje, ovako nesto jos nisam videla.A i ta kutijica je lepa i prakticna , samo to kod nas jos tesko nalazimo.Ali ukrasavanje cvecem je fantazija.Najbolja je
Godina : 41 Broj poruka : 79 Mjesto : niksic Omiljena biljka : Sukulenti Datum upisa : 16.12.2008
kod nas na svu srecu, postoje razne kutije za pakovanje, razlicitih oblika i velicina. i kad god nekom spremam poklon ne volim da mi u prodavnici pakuju, neko to ja ucinim sa zadovoljstvom. obozavam
Slazem se u potpunosti sa tobom sto se tice pakovanja da je uvek najbolje kad sam upakujes .Volim i ja sama da pakujem poklone, gledam da bude interesantno sa nekim neobicnim malim detaljima kao stipaljkice da li sa brojevima ili sa leptiricima , bubamarama, pa kartice , doduse i to zavisi kome je poklon i kojim povodom namenjen.kupovala sam ja kutijice za pakovanje ali one su vec same po sebi sarene , ali slabo nalazim ovako plisane kao ova crna na slici.
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Podrzavam ovakvo pakovanje , ali kao i u svemu ima ali , obratiti paznju kome se poklanja, mladoj ili staroj osobi , modernih ili nekih zastarelih shvatanja da ne biste dosli u situaciju kao ja pre par godina kada me protumaci osoba ko da nisam bas sva svoja
ipak sam nasla plisanu kutiju i to u obliku srca ,moja cerka sad za dan zaljubljenih desto decku sprema . U kutijicu da stavi poruke sad da ne detaljisem da se ne naljuti a usput sam kupila i male stipaljke sa srcima sa kojima ce svaku poruku da uhvati posebno.Lepo smo smislile a ako uspem slikat cu i pokazat cu vam.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Slazem se sa vama da je veoma bitno prilagoditi pakovanje poklona osobi kojoj se poklon daruje. Da bi sproveli dobru ideju u delo potrebno je dosta maste. Od alata je potrebno imati dobre makaze ili skaler, dobar selotep, pistolj za silikon, mozda i jos ponesto poput heftalice ali to vec sve zavisi od slucaja sta pakujete. Kao i za ostalo u vezi aranziranja tvrdim da treba imati maste i volje to sprovesti u delo. Ponekad nam je resnje tu odmah ali ga ne vidimo. Na primer papir u koji su umatane cipele kad ih kupimo moze da se iskoristi za pakovanje poklona. Uglavnom je on izguzvan pa je dobro konbinovati ga sa kanapom, i eto dobrog resenja da se upakuje neko pice i li manji poklon.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Za pakovanje se moze iskoristiti i zanimljiva slika sa zidnog kalendara ili neki zanimljiv poster. Dobra fora je ako se papir premaze sa lepilom za drvo, onim belim koje kasnije postane providno, lepo se razmaze i preko njega nanese sloj peska. Zanimljivije ce biti ako se u pesak omesaju srebrne sljokice. Kad se lepak osusi izgleda vrhunski.
Godina : 54 Broj poruka : 5 Datum upisa : 12.04.2010 Zemlja :
pakovanja su super,ja kupujem detalje u firmi Bašta pa sama volim da upakujem poklone tako budu jedinstveni čak im je žao i da otvore da nebi pokvarili pakovanje