Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
Godina : 39 Broj poruka : 71 Mjesto : Zrenjanin / Novi Sad Raspolozenje : fuzzy logic Omiljena biljka : Puzavice, Acer palmatum, Bougainvillea.. Datum upisa : 25.06.2009 Zemlja :
Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
Diiiiiiiiiiiiivnoooooooo vaauuuuuuuuu j bih voljela da malo po vrtu slikaš posebno jer ima se tu puuuuuno toga divnog za vidjeti
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Acer69 tvoj vrt je stvoren za uzivanje sve je tako lepo. Mora da je prdivno popiti jutarnju kaficu uzivajuci u predivnom pogledu na vrt. Jako mi se svidja kad clanovi foruma poput tebe napisu imena biljaka uz sliku i tako pomognu drugima da prepoznaju koju biljku imaju ili je zele nabaviti. Ja sam dugo vremena tragao za imenom biljke i uz tvoju pomoc saznao da imam Hypericum calycinum.
Godina : 55 Broj poruka : 242 Mjesto : Bosanska Krupa Datum upisa : 08.05.2011 Zemlja :
Hvala Bubamarac i Alisa što ste posjetili moj vrt i pozitivno ga ocijenili.
Drago mi je da sam pomogla kod identifikacije biljke.Ja često imam biljke za prepoznavanje.Dosta cvijeća kupim na pijaci,a prodavači najčešće pojma nemaju kako se šta zove,je li trajnica ili je sezonsko cvijeće i poslije kupovine slijedi traženje imena i karakteristika.Trudim se da znam makar rod vrste.
Godina : 55 Broj poruka : 343 Mjesto : Bihać Raspolozenje : Raspolozeno Omiljena biljka : ruža Datum upisa : 06.06.2011 Zemlja :
Acer 69 hvala ti za ponudu sjemena grčkog oleandra.Do sad ga nisam imala ali iskreno kad sam vidjela tvoj pojavila se želja da ga nabavim.Sve je lijepo dok je cvijeće vani ali kad dođe vrijeme unošenja eh onda imam problem,gdje sve to smjestiti.Ali opet se negdje nagura.
Stvarno divno ostavlja bez daha,ja iskreno neznam imena al potrudit ču se da saznam....zaista divno