Uh, Šta drugo reći na sve ove slike Meni se nešto dešava sa kaktusima,da li su živi ili nisu, a neki pokazuju znakove života. Nije me bilo u toku hladnog perioda, a prebacim ih u ljetni prostor i sada su tako-tako.Nadam se da će ostati u životu.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
vlasta ::
Prvo sve pohvala svaka čast baš predivni. A ovaj imama godinama i uvijek odpadaju oti novi što izrastu i nikad da imam baš jedan veliki grm uvijek osrednji................ Pa šta misliš da bi trebalo rditi da bi bili čvršći -imam prehranu koju redovno koristim za kaktuse.
Godina : 43 Broj poruka : 684 Mjesto : banjaluka Omiljena biljka : japanska tresnja Datum upisa : 06.06.2007
pa niho ne znam ti bas.....kod mene ne otpadaju....cvrsto se drze...a star je oko dve godine.....i bas je zdrav......kad jos malo porastu ovi novi sa strane...poslat cu ti pelcer....mozda je neki drugaciji varijetet...pozzzzzz
Godina : 40 Broj poruka : 914 Mjesto : Torak Raspolozenje : Dobro Omiljena biljka : Uglavnom sve Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
vlasta ::
Da pitam jel cveta ovaj kaktus ja ga imam i kao da se primeti nesto jako je sitno ali kao da hoce cvet da se formira e sad mozda je samo novi mali kaktus
Godina : 43 Broj poruka : 684 Mjesto : banjaluka Omiljena biljka : japanska tresnja Datum upisa : 06.06.2007
lepa kato...to je jedna vrsta euphorbie....e.gorgonis.... marinela kod mene nije cvjetao nikad ovaj kaktus...a i nisam vidjela cvijet jos uvijek....to sto se nazire je novi pelcer.....ali vjerovatno da cvjeta...