Evo malo izveštaja sa cvetne pijace, koja je održana prošlog vikenda u NS. Broj izlagača je bio standardan kao i svake pijace, najviše u ponudi je bilo hrizantema svih boja a i veličina a i cene su varirale od proizvođača do proizvođača. Ponuda perena je bila zadovoljavajuća a cene 60 din/kom. Za ljubitelje kaktusa i sukulenti lep izbor biljaka je imao kaktusar iz Temerina, moram ga pohvaliti da iz sajma u sajam ili ti cvetne pijace ima sve lepši i veći izbor biljki. Jedino što je pokvarilo ovu pijacu bilo je vreme, mi savesni ljubitelji biljaka koji smo odmah u petak otrčali da vidimo šta ima u ponudi, uspeli smo da lepo obiđemo pijacu, vidimo šta se nudi i da pazarimo nešto jer nas je vreme poslužilo. U subotu zbog lošeg vremena ne znam ni da li je bilo pijace, meni se nije dalo da idem iako sam planirala da i u subotu obiđem pijacu. Govorka se da će biti još jedna pijaca prvog vikenda u oktobru a posle toga kreće i Novosadska jesen u Spensu, kad budem imala tačne informacije javiću vam . A sad malo slika . . . bilke koja sam ja pazarila . . .