Godina : 43 Broj poruka : 684 Mjesto : banjaluka Omiljena biljka : japanska tresnja Datum upisa : 06.06.2007
poslat cu ti je cim dodjem u banjaluku....moja je jos ljepsa....bujnija....svakih 20 dana u toku vegetacije kidam vrhove....pa je kompaktnija i gusca....a lako se oziljava....bas je jednostavna za njegu....jedino mi se zimi malo osuga....valjda zato sto je u kuci....ali u proljece krene ko luda....
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Drustvo idemo li zajedno na cvetnu pijacu koja se odrzava od 21.-25. oktobra? Koji bi to najbolje dan bio da se nadjemo da znam da se organizujem i iskukam slobodan dan u firmi.
Godina : 43 Broj poruka : 684 Mjesto : banjaluka Omiljena biljka : japanska tresnja Datum upisa : 06.06.2007
a koja je razlika izmedju izlozbe i cvjetne pijace.....ja mislim da stalno dolaze isti izlagaci.... ja mozda i ostanem u novom sadu do srijede.....ali nista jos uvijek ne znam....sutra cu znati....pozzzzzz
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Malo sam cackao i gledao vremensku prognozu za cetvrtak i cini mi se da ce sve biti u redu to jest da nece biti kise. Ujutru magla u podne suncano a uvece ponovo magla, izgledi za kisu prepodne 10% a vecernji 20 % temperetupa 19 stepeni.
Moj kratki boravak u Novom Sadu je zavrsen, vratio sam se u Apatin sa mnostvom slika. Postavicu ih redosledom kojim su uslikane pa ce mozda na trenutke izgledati da su pomalo izmesane ali nisu. Za pocetak ulice Novog Sada. Jedan drvored koji mi se jako svideo, jedna od mnogobrojnih zardinjera koje se mogu videti u gradu i jedan jako zanimljiv travnjak.