Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica)

+22
Tija
bromelija
Zdravka
bubamarac
p_e_r_o@hotmail.com
yellow
MACE
lepa kata
Tilia cordata
fifi
Marinela
Yolli
alisa
djeka
niho
agava
marija
jaca30
Aiwa
mena
Kole
aurora
26 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 4]

niho

niho
počasni član
počasni član

Ma one su jednostavno sve divne ,ja nikad nebi odvojila neku posebno veildance veildance

agava

agava
počasni član
počasni član

Moja Sanseverija je procvijetala veildance
Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 Photo-76

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Super izgleda veildance

fifi

fifi
zaslužni član
zaslužni član

I meni se svidjaju Very Happy Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 100_0611

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 100_0612

niho

niho
počasni član
počasni član

E Agava sad si me natjerala da vidim ima li moja ikakav znak za cvijetanje Embarassed Embarassed Embarassed i još moram čekati izgleda , a tvoja je fantastična veildance veildance veildance

agava

agava
počasni član
počasni član

Hvala niho i meni prvi put cvijeta Very Happy

mena

mena
moderator
moderator

Agava super je cvjetic nije nesto dekorativan ali zato lijepo mirise..
Meni je cvjetala prosle godine.

http://biljke.bosnianforum.com/

33flow Sanseveria sp.- Sabljica Sub Apr 25 2009, 18:20

Tilia cordata

Tilia cordata
zaslužni član
zaslužni član

Sanseverije su lončanice za savremene uslove. Razmnožavaju se lisnim reznicama, dugim 5 cm, od maja do avgusta koje se sade u lonce i dijeljenjem od od marta do aprila. Zahtijevaju skromno zaljevanje. Imaju relativno plitko korijenje, pa bolje rastu u plitkim posudama, nego u dubljim loncima. Zahtjevaju sunčan do polusunačn položaj.

Primjena: Sanseverija je pogodna za pregrađivanje radnih prostora i garnitura za sjedenje. Može se kombinirati sa lisno-dekorativnim i cvjetno-dekorativnim biljkama.

34flow Sanseverija Sub Apr 25 2009, 18:24

Tilia cordata

Tilia cordata
zaslužni član
zaslužni član

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 P5110138

35flow Sanseverija Sub Apr 25 2009, 18:28

Tilia cordata

Tilia cordata
zaslužni član
zaslužni član

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 P5110139

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Ja imam samo patuljastu, al baš je slatka i zahvalna biljčica

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 DSCN1256-1

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Super su vam sanseverije veildance ja imam jednu patuljastu i jednu veliku veildance

MACE

MACE
Član
Član

Sanseverije su jedne od zahvalnijih biljaka!Ja ih mnogo volim!Imam ih tri razlicite.Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 718846

Yolli

Yolli
počasni član
počasni član

lepa kata ::Ja imam samo patuljastu, al baš je slatka i zahvalna biljčica

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 DSCN1256-1
Kato meni ona lici na sirokolisnu (robusta)! study Ne znam koliko su ti visoke, ja imam patuljaste i one su svega 10-ak cm visoke lol!

yellow

yellow
počasni član
počasni član

Sanseverija je bas laka za gajenje a lepa je i brzo raste pogotovo u manjim saksijama zbog plitkog korena. Laughing

yellow

yellow
počasni član
počasni član

Sanseverija je bas laka za gajenje a lepa je i brzo raste pogotovo u manjim saksijama zbog plitkog korena. Laughing

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

i ja imam dvije velike sanseverije zelene oko metar i 3 patuljste i bas su super hocu reci nista im ne smeta a mogu izdrzati sve uvijete.....

marija

marija
aktivni član
aktivni član

Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 4693_1173894588332_1257084973_47753 Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 4693_1173894548331_1257084973_47753

http://www.naocareonline.com/affiliates/jrox.php?id=75

MACE

MACE
Član
Član

Cao Marija!Sanseverija ti je super!Reci mi koji je ovo cvijet sa njene lijeve strane?Jako je lijep i neobican!

Yolli

Yolli
počasni član
počasni član

Pozdrav Marija!
Da li ti je i ova upletena biljka sanseverija?
Super ti je bez obzira sta je veildance

bubamarac

bubamarac
moderator
moderator

Yolli ::Pozdrav Marija!
Da li ti je i ova upletena biljka sanseverija?
Super ti je bez obzira sta je Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 337426
to je jedna vrsta sanseverije ili tacnije Sansevieria cylindrica

http://poljoinfo.com

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

Marija sanseverije su ti divne a gde si nabavila ovu upletenu? Shocked Shocked

marija

marija
aktivni član
aktivni član

biljana1 ::Cao Marija!Sanseverija ti je super!Reci mi koji je ovo cvijet sa njene lijeve strane?Jako je lijep i neobican!
skroz lijevo je neka vrsta crasule, upleteni je sanseveria takodje cactus

marija

marija
aktivni član
aktivni član

upletenu kupila u cvjecari u mom gradu, i uopste mi ne raste ali od nje imam vec 3 male sanseverie, s tim sto ja ne umijem da upletem, evo Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 P1060275 Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) - Page 2 P1060274

MACE

MACE
Član
Član

Upletena sanseverija je prelijepa!To u mom gradu nema nigdje da se kupi,a da ima odmah bi je kupila bez razmisljanja jer obozavam sanseverije!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 4]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu