Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Napolju je jako lijepo...da nisam ovako umorna,rado bih setala po carsiji...bas je lijepo,topal zrak...miris proljeca u zraku !! Sutra nam najavljuju ruzan dan...kisa,hladnoca....steta....tamam sam htjela iznijeti cvijece napolje i posijati sjeme....vidjet cemo kako ce biti!!
Godina : 66 Broj poruka : 662 Omiljena biljka : sve Datum upisa : 14.10.2009 Zemlja :
Još uvjek pada (od 1. maja s jednim danom pauze), tmurno, hladno.... A ovdje praznik, ne radi se, moglo se puno toga uraditi u bašti. Ovako mi ostaju tv i pc.
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
i kod nas,jako hladno,pada kisa na Zlatiboru, kazu sneg pada uuuuuuuuuuuuuuuh
Godina : 42 Broj poruka : 392 Mjesto : Banja Luka Raspolozenje : :-) Omiljena biljka : Ruza, kaktus Datum upisa : 12.11.2008
Moram da vas razocaram... Juce sam cula dugorocnu prognozu - konstantno promjenjljivo oblacno sa tek po kojim suncanim danom do polovine avgusta a od tad do kraja oktobra temperature do 40 stepeni. Zato, kupite kabanice i naucite da uzivate i u kisne dane a mene posavjetujte sta da od ove moje crkavice unesem u kucu da ne bi krepalo od zime i vlage! Hvala, ljubazni ste!
Godina : 55 Broj poruka : 635 Omiljena biljka : Ruža,bugenvilia Datum upisa : 29.05.2007 Zemlja :
Na naslovnoj strani je nova usluga - Prognoza od Weather Umbrella, jako precizna i tacna, za 4 dana unapred. Za detaljnije informacije kliknite na ime grada.
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Kisa, kisa, i staaaaasan vetar! Nesto sam unela nazad u stan kad sam cula prognozu, a ostalo samo sacujem kroz prozor. Jedna viseca saksija pala sa 9. sprata sa sanvitalijom