[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Pa ni gripa je ne spreječava da nam soli pamet....sad ce opeeeeeet grr.ne moras znam sve greske..znam da imam mala slova a trebaju velika,znam da s erecenica ne počinje sa pa.al sutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikelta ::alisa ::Čestitke i od mene ,objema jasminama? kako sam ovo sročila,sad ce ona olja da me ispravlja. .....Sretno curke i zelim vam još puno postova i cviječa....
Jasmin ni ja nisam znala puno biljkama unazad par godina,ali isto sam učila kao ti,sa svih strana po malo..Iskustvo je najbolji ucitelj.....
E nikad ti neces nauciti
Sreca da vlastite imenice ne mogu da se nadju u mnozini, inace bih ja od dvije Alise dobila dva infarkta
agava ::E što sam se ja poželila talijanskog sladoleda i to od kokosa jao Đžo šta mi radiš
E, sad,dalo bi se o tome diskotovati,ali to što lunjam pa takvim prodavnicama ima puno i vaše krivice,prije svega tvoje i Menine.Navalili otvarati teme,pisati o biljkama,i samo što ne stoji natpis,idite po ovu biljku,znači vi krivi,ne mi....Sad zbog vas moram da pijem čajevevoki ::A kažem ja Alisi da ne ide po ovom varljivom vremenu po trgovinama gde prodaju cveće, a ona neće da sluša...
voki ::Pa mena i ja baš pišemo zato o biljkama da ti Alisa sedneš u fotelju i uživaš u slikama a ne da ideš po kijametu tražiti te biljke...
Ugledaj se na nas, već godinama nismo nabavili ni jednu novu biljku...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|