Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Ja sam moje zeznuo kad sam ih presadio iz saksije u vrt, trebao sam nasuti sloj zemlje preko njih da ih zastitim. Posadio sam ih na malo uzvisenje u vrtu tako da nisu bili izlozeni vodi i ne verujem da su istrulili. Vidim da su u komsiluku nikli pa cu motari maznuti koju krtolicu.
Godina : 51 Broj poruka : 369 Mjesto : Beograd Raspolozenje : :) Omiljena biljka : ljiljani Datum upisa : 21.06.2008 Zemlja :
Hvala. Drago mi je da ti se sviđa. Uplašila sam se zimus da mi neće preživeti, nestale su potpuno ove šarene i ljubičaste, samo je ostao po koji listić na običnim oxalisima.
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
I kod mene se ova ljubičasta povuče tokom zime,a ona zelena sa tamno crvenom sredinom,nije se ni pojavila.Nestala je zimus i nema je Morat cu potragu za njom
Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
Imam još jednu saksiju sa zelenom (sa 4 lista ali je mešana sa tamnim središtem i sa samo tamnijom linijom), a u bašti imam posađene i zelene i crvene.