Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Identifikacia kaktusa i sukulenata

+20
bubamarac
Magrit
Miriam
BetiBup
mamaa
Iain
kodruca
Pero
dzomba77
niho
slacko
agava
mena
JeJa
tasa
ema
admin
Aiwa
boki_bl
vlasta
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

26Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Uto Avg 26 2008, 18:47

Aiwa

Aiwa
počasni član
počasni član

Slacko ja imam istu... Aloe gariepense

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 2wlvr7q

27Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Mar 27 2009, 19:29

niho

niho
počasni član
počasni član

scratch scratch scratch

-Bila bih vam zahvalna kad bi mi neko pomogao oko imenovanja ovg mog dvoglavog tražila sam ali još nisam uspijela da ga iminujem u stvari kako se zove.

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 5xmmn5

28Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Mar 27 2009, 19:34

niho

niho
počasni član
počasni član

agava ::Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Photo-15dali neko zna kako se ovo zove

Po mom mišljenju to je Haworthia attenuata caespitosa jer sam je imala i uginula mi je,a ako sam pogriješila slobodno me ispravite. veildance veildance

29Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Mar 27 2009, 19:39

dzomba77

dzomba77
počasni član
počasni član

Niho, mogla bi biti jedna vrste Mammillarie ali s njima treba biti oprezan Smile toliko lice jedna na drugu ! Javit ce se neko s vise iskustva Wink !

30Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Mar 27 2009, 20:05

niho

niho
počasni član
počasni član

Hvala ti bitno je da znam i ovo kome pripada kojoj vrsti , srce si veildance veildance veildance

31Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Ned Mar 29 2009, 19:31

dzomba77

dzomba77
počasni član
počasni član

niho ::scratch scratch scratch

-Bila bih vam zahvalna kad bi mi neko pomogao oko imenovanja ovg mog dvoglavog tražila sam ali još nisam uspijela da ga iminujem u stvari kako se zove.

Niho,ponovo sam pogledala...ako je ovaj tvoj kaktus ikad cvijetao (ima lijep cvijet roze boje Smile ) onda bi mogao biti Rebutia Violaciflora... pogledaj na netu Smile !!

32Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Ned Mar 29 2009, 20:04

niho

niho
počasni član
počasni član

E super si svaka ti čast ,a nije još cvijetao i mislila sam da on ne cvijeta, znači obradovaće me cvijetićem cactus

33Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 01 2009, 06:20

Pero

Novi član
Novi član

kaoji je ovaj kaktus

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Dsc00325o

34Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Ned Maj 03 2009, 16:10

kodruca

kodruca
Novi član
Novi član

kupila sam 3 sukulenta.Ne znam nista o njima.Pomoc.Kakose zovu?Kako se gaje?Odrzavanje?

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 K1111

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 K2210

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 K3310

35Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pon Maj 04 2009, 12:59

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance

Slaćko je zakon za sukulente i meni je puno pomogla cactus cactus

36Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Ned Maj 10 2009, 17:23

Iain

Iain
počasni član
počasni član

Kodruca kupila si:
1 slika: Crassula pellucida marginalis ssp. rubra f. variegata sarmentosa
2 slika: Tradescentia (nisam siguran koja je vrsta)
3 slika: Crassula perforata "Variegata"

37Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pon Maj 11 2009, 17:59

Iain

Iain
počasni član
počasni član

Bila bih vam zahvalna kad bi mi neko pomogao oko imenovanja ovg mog dvoglavog tražila sam ali još nisam uspijela da ga iminujem u stvari kako se zove.

To meni lici na mammilaria magnimamma.

38Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Sub Maj 16 2009, 14:19

kodruca

kodruca
Novi član
Novi član

Hvala ijane za odgovor tek sam sad videla poruku cactus

39Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Čet Sep 03 2009, 18:01

mamaa

mamaa
Član
Član

molila bih za pomoć pri imenovanju ove echeverie:
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSC07214Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSC07213
i ona traži svoje ime:
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSC07212Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSC07211
i ovaj sukulentić je bezimen:
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSC07210

40Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 14 2010, 14:49

admin

admin
Admin
Admin

Kako se zoce ova sukulenta, i jos kakve uslove traži, ako neko zna ?

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 14052010003

http://www.biljnocarstvo.com

41Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 14 2010, 15:14

vlasta

vlasta
moderator
moderator

Crassula ovata 'Hobbit'.......većina krasula se jednostavno uzgaja, jer ne traze posebnu pažnju.....pazi oko zalijevanja jer previse vode moze da je unisti kao i ostale kaktuse i sukulente.....ja bih je preko ljeta drzala vani, na suncu....a zimi joj obezbjedila period mirovanja u negrijanoj prostoriji...na oko 10 stepeni....imam je i ja....moram je uslikati i postaviti sliku....pozzzzzz veildance

42Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 14 2010, 15:21

niho

niho
počasni član
počasni član

Vidjećeš kolika je moja -i sad je trenutno vani samo je moraš zalijevati-i pravi se drvo od njih -slikaću ti i vidjećeš kakva če ti biti -nijeti bila namijenjena ali zato če ti da buja Wink -i onaj kameni cvijet van sve ide-i vidi kod mene kakvi če ti biti

43Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 14 2010, 20:38

admin

admin
Admin
Admin

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 DSCN5159-vi

Bice valjda ovakva kad naraste.

http://www.biljnocarstvo.com

44Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Maj 14 2010, 21:06

niho

niho
počasni član
počasni član

Pa mogu ti reći da je moja bar pola ko ta samo sam ja skinula nekoliko pšelcera za svoje prijatelje - veildance veildance veildance -ali jako je još lijepa

45Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Čet Jun 03 2010, 13:54

BetiBup

BetiBup
počasni član
počasni član

tasa ::ovog imam od prosle godine i preziveo je samo je izgubio kosicu na vrhu a vidim da mu raste nova i podmladak a neznam kako se zove i da li cveta?
Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Dsc01739fa5

Taso, ovo je opuntia vestita! Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Icon_smile

46Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Čet Jun 03 2010, 14:32

niho

niho
počasni član
počasni član

jesam ti i ja takav isto poslala tongue -znaći uduplala sam te cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

47Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Čet Jun 03 2010, 14:36

BetiBup

BetiBup
počasni član
počasni član

Niho jesi meni ovakav poslala, ali mi nisi uduplala, nisam ga imala. Moracu uslikati da vidis kako lijepo napreduje. Vidi se da si dala od srca! Srce si!!! Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 72240

48Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Pet Jun 11 2010, 17:43

Miriam

Miriam
aktivni član
aktivni član

niho ::scratch scratch scratch

to ti je mamilaria imam i ja takvu ali jednoglavu cvate žutkasto bijelo Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Picture107 koja točno ne znam jer sam vidjela par koje joj sliče. A imam i takvu sličnu s roza cvjetovima ali nešto manje mamile i krače bodlje ili je to možda zbog veličine jer je manja ostaje ti čekati cvijet. Eto doznala kako se zove ta mamilaria -mammilaria mammilaris .

49Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty pitanje Ned Okt 24 2010, 14:58

Magrit

Novi član
Novi član

Pozdrav svima !

Pomalo sam nova i medju ljubiteljima kaktusa, a narocito na ovom forumu.
Pa je logicno da krenem od pitanja, koje ja to kaktuse imam ?
Evo slike, hvala unapred za pomoc !

Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Tri-slike

Za sada pretpostavljam da je na drugoj slici, skroz dole Mammillaria?

50Identifikacia kaktusa i sukulenata - Page 2 Empty Re: Identifikacia kaktusa i sukulenata Ned Okt 24 2010, 19:33

bubamarac

bubamarac
moderator
moderator

Magrit dobro dosla ne forum biljno carstvo Very Happy na prvoj slici je opuntia a na trecoj je vriesea splendens kaktuse na drugoj slici ce prepoznati neko sa foruma, dobro bi bilo kad bi ih uslikala svaki posebno da se bolje vide.

http://poljoinfo.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu