malo pojedinačnih "primjeraka"
Gogo, ovi su nabavljeni samo zbog tebe tj. kod tebe sam ih vidjela i naravno morala sam ih imati
Gogo, ovi su nabavljeni samo zbog tebe tj. kod tebe sam ih vidjela i naravno morala sam ih imati
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Tija ::Wyatte dragi "ubijaš" me s ovim avatarom.....
Tija ::shvatio si ti jako brzo na što ja mislim
Wyatt ::Inače lale su ti divne, ja sam bio nabavio blue parrot ali se nisu primile zato što sam ih u jesen posadio i ubrzo su došli jako minusi sa puno snega, i stradale su sad moram nekako ponovo nabaviti s obzirom da ih nema u polj apotekama negde valjda ima.... Ali ubedljio je deo sa acerom i kućicom naaaaajlepši od sveg dvorišta!
alisa ::Tija,vrt je super savršen!Sve u skladu i harmoniji.Ja vječito kukam kako volim takve vrtove ali nemam ja karaktera da tako što i napravim!Kad vidim neku biljku kupim je a da nemam ideje kud sa njom i onda je bacim gdje bilo,i tako over and over again Zato ću uživati u tvom i vrtovima drugih koji posjeduju ovakvu harmoniju i sklad!
Imala sam i ja pinocia,ali ove godine još ih ne vidim ,zapravo svake godine ja dopunjavam kolekciju tulipana,a ono sve ih manje imam..Ne znam u čemu je problem!Kod svakog lukovice idu duboko u zemlju,a moje izlaze na površinu zemlje i vjerovatno im bude hladno i slabije cvjetaju
Tija ::
Ovako što se tulipana-lala tiče moji su svi koje sam ikad sadila posađeni u jesen, ali sam ih sadila barem pet centimetara dublje nego piše na vrečici. Iz razloga što sam ja vrlo zaboravljiva i komotna osoba koja nebi ni zapamtila gdje je koji zakopan a i na mojoj gredici ti se biljčice izmjenjuju non-stop pa što se jednom zasadi to se više ne vadi van (osim ako se napravi kakvo veliko pretumbavanje).
Ovaj dio s Acerom i kućicom je ispao sasvim slučajno takav "romantičan" kao i većina toga kod mene. hvala ti na lijepim riječima.
Wyatt ::[Ja sam sadio kako piše na pakovanju možda malo pliće....
Tija ::
nema pliće samo dublje možeš saditi, oni već nađu put prema površini.
Wyatt ::
Onda moram kupiti na jesen ponovo... a kako nemaš kalu? Bila bi najlepša od lukovičastih biljaka tu kod tebe!
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu