3154 Eucalyptus deglupta - pick up only Rainbow eucalyptus - the most stunning of all. Multi-colored bark. It originates from the rainforests of Mindanao, which is the southernmost and easternmost island in the Philippine island group. The tree is a tropical grower and as such can be grown outdoors only in Florida and perhaps southern Texas and southern California. This tree has been reported to withstand light frosts but not a hard freeze.The plants are 8 ft tall - for pick up. 3-7 gal pot, pick up only, too tall In stock
Godina : 57 Broj poruka : 634 Mjesto : Hrvatska Datum upisa : 09.09.2007
Eeeeeeeeee sad jedan zec, dva zeca,kako ovo kako ono. jesam je nasla? jesam a dalje se sami snadjite . (mislim da i ne salju u ove krajeve- ima tamo neke detaljne info gdje sve salju)
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Ja imam jedno mlado drvce eukaliptusa, jos je u saksiji a za dalje cemo videti. Neznam da li moze da izdrzi nase klimatske uslove Mozda sam trebala sliku da postavim u indentifikacije, ali tu mi se ucinilo zgodno. Moze biti eucalyptus haemastoma, eucalyptus leucoxylon, eucalyptus gracilis....
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Ja jos uvek nznam koja je tacno moja vrsta eucalyptusa. Zimu je proveo u potkrovlju sa hibiskusima i nije izgubio lisce. Sada je samo nastavio da tera nove mlade.