Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Aurora nečemo da te pitamo,heheheheh...e ja posadila dalije,nadam se da nije rano,ustavir nisam sve posadila,samo negdje oko 30-tak gromolja a imam još nešto malo gromolja.a sitne ču da sijem za koji dan i to direkt u vtr tako uvijek radim,i budu super a da sam se umorila,hmmmm,ali nagradu očekujem kada moje ljubimice procvijetaju.. eh sad da popijem kaficu sa vama,i onda dalje za poslom
Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
Ajde bar neko nešto pametno da napravi... Ja se ceo dan borim sa papirologijom i opet sam na početku. Hrpu papira nosim kući da mi ne bude dosadno za vikend...
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Papire zaboravi u kancelariji ,a baci se na jedan odmor,i ako najavljuju vrijeme,za ,april ,isto kao sad,znači toplo,ali oblačno,kišovito,sa povremenim zrakama sunca..ja eto i gladilola malo posadila,imam ih još.ove godine sam baš dobila puno gladilola,ja kupila oko 30-tak imala nešto od prošle godine i još mi prijeteljica pokloni preko 50 komada.ona kupila ono big pakovanje.ima da se nasadim gladiola ove godine.nešto sam poklonila,nešto posadila,u dvije ture i još jedna tura taman da imam 3 cvatnje ,bar se nadam.i ako ove što su kupljenje u velikom pakovanju nekako nisu baš divnog izgleda,nekako narandžasto izgledaju