Godina : 56 Broj poruka : 418 Mjesto : Svicarska Datum upisa : 29.03.2008
I onda on meni nesto kaze. A svaki dan kupi po neku biljcicu, kapulicu...bilo sta. Znas odkad ja nisam nista kupila?? Od jucer...kupila tri pitara da imam di posadit ovo sta ceka tu.
E pa tako sam i ja mislila...amarilisi idu van, ostaju mi pitari prazni...pa sam narucila ono sta bi kasnije moglo ici u njih...i naravno, kako mi je matematika jaca strana, sad imam manjak pitara... Ali polako sve nalazi svoje mjesto...i polako me hvata panika jer mi se cini da imam toga previse.
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
E,Aurora ova tvoja rečenica mi nešto poznata,ova da te hvata panika od viška.....Tako i mene ovih dana hvatala,i skontala sam da sam malo pretjerala u kupovini baštenskog cviječa,pa sad poklanjam jer ga ja nemam gdje ..Jednostavno sam zauzela sve što se moglo zauzeti,ostatak vrta mi zabranjen,jer moraju i djeca negdje da se igraju
Dobro jutro tasa....ne znam ti reci jesam se naspavala. Sinoc sam prije 11 vec bila u krevetu i jutros jedva iz njega izasla. Ma ja mislim da nas ovo vrijeme svih zeza....evo vec tri dana bez prestanka kisa pada, od oblaka se nista ne vidi...kao da je jesen,a ne proljece.
Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
E, ja sam sinoć posle 8 otišao u krevet i probudio se u 2 sata... Zadnjih par noći uopšte nisam spavao normalno, pa mislio da sinoć legnem rano da se naspavam...
Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
To ti je kao u 1001 noći... Pričaš im nešto zanimljivo i kada je najinteresantnije prekineš i kažeš biljkama, sutra nastavak ako do tada porastete bar malo... i uspeh je zagarantovan...