Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Pa za promjenu ,mogao bi biti i fin,pa posluziti kakvo osvjezenje u ovom kafiču..nešto se ne sječam da smo pili kafu od tebe ........ a dok se ti sjetiš da prineseš kakvu kaficu u ovaj kaffe,evo jedna za tebe,tek skuhana,topla i svjeza...jedna bosanska kafica...
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
oooooooooo ljudi ovaj kafić se pretvori u kafanu...cccccc a ja, samo tražila da Voki skuha kafu ...........Odoh ja na vrijeme iz ove birtje dok me nisu navukli na grijeh
Godina : 64 Broj poruka : 553 Mjesto : zagreb Raspolozenje : većinom sam raspoložen Omiljena biljka : ruže,surfinije Datum upisa : 02.03.2008 Zemlja :
zahvalan svima na osvježenju od hmelja,ma koje marke bio,samo da je hladna i molim vas da ne obraćate pažnju na alisu,želi nas odvesti na puteve cocacole,a dokazano da nije zdrava,dakle želi nas poslati u bolnicu pivo je dokazano zdravo i još k tome prehrambeeni artikl apospješuje i dobar