Suuuuuuuper da nas ima hvala mila sad ču baš pogledatiJeJa ::Ja ih gajim takođe (ne znam gde mi nestade poruka od pre neki dan..??). Ima ih na temi o mojim biljkama kao i na temi 'konkurs za najbolju fotografiju'
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Suuuuuuuper da nas ima hvala mila sad ču baš pogledatiJeJa ::Ja ih gajim takođe (ne znam gde mi nestade poruka od pre neki dan..??). Ima ih na temi o mojim biljkama kao i na temi 'konkurs za najbolju fotografiju'
Hvala mila malo strpljenja a gle primjetila sam da kad ih češče zalijevaš ima više cvijetova pa eto neznam ako ti to šta može pomoči,mada je kažu i do sijemena,ja sam svoj kupila i znam da je prošlogodišnji,dolazi iz Srbije iz nekog rasadnika i svi što su ga kupili su zadovoljni....freaky ::ajmeee kako su lijepi,ruzice!
moji jos ne daju naznake da ce cvijetat...
Hvala draga na posjeti,da upravu si uživam u svakom novom cvijetu,baš se radujem i uživam toliko se ja uzbudim da je to nevjerovatno....Nermana kad cvijetaju gladiole????nermana ::Divno Ružice.baš se znaš radovati svakom otvorenom cvijetu.
Draga Bihać za razliku od mog Sarajeva ima daleko ljepšu klimu,joooooj sad si me zabrinula moje gladijole još nisu procvijetale imam ih oko desetak,al nigdje nema nasnake da če cvijetati Molim te pogle temu "čuvarkuče" tamo sam ti postavila pitanje čekam odgovor...................nermana ::Ružice gladiole su kod mene počele cvijetati.Ja ih volim,ali prava je šteta što brzo prođu.Tako da ih nesadi puno kao nekad,a i razlog je vjetar koji u Bihaću zna da piri kao lud,pa mi se polome.
Bubi zavisi kako češ ga saditi dal sjeme(za njega je sad kasno) il presade? Kažu prkos neče puno vode,iz mog iskustva s njim kad počne cvijetati(a kod mene je počeo cvijetati sedam dana nakon sadnje u vrt)cvijeta više što se češče zaljeva,tako da ja svoj zalijem svako jutro....jako je zahvalan i ima divne cvijetove do prvog snijega....Posadi ,obrubi kamenom i vijerum mi imat češ jako lijep dio vrta....bubamarac ::Koliko je vremena potrebno da prkos pocne cvetati od sadnje? Imam jedan deo vrta koji je ostao bez cveca i popunio bih ga sa prkosom ali ne znam da li je kasno da ga sad direktno posadim u vrt.
Hvala prijateljice,ispalo je super,zadovoljna sam mada od kadifica sam željela da postignem krug,al valjda sam iste jako blizu posadila jednu do druge i dobila sam grmove od kadifa.....nermana ::Ružice lijepa ti je kombinacija kadifica sa prkosom.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu