Godina : 43 Broj poruka : 621 Mjesto : Bajina Basta Datum upisa : 30.07.2007
Zalivam je baš retko na 15 tak dana kad vidim da je zemlja suva a preko leta jeste mi malo stradala od vrućine ali ovo sadašnje stanje je baš katastrofaaaaa ne verujem da joj je vruće pošto je tu pored i ona druga nolina a trebalo bi da joj odgovara i mesto pošto dok mi je ona druga stajala tu napredovala je ko luda a i sad napreduje samo ona nikako da se pomeri . . . ako neko ima ideju šta je u pitanju neka pišeeee . . . pomagajteeeeeee
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
Izvadi je iz saksije, pregledaj joj korijen. Je li stablo mekahno ili tvrdo? I čini mi se da su joj listovi previše svijetli. Treba joj svjetlosti. I slobodno je zaboravi kad je zalijevanje u pitanju.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Gaga ::A evo i ostale tek toliko da se ne naljite.
Predivne su stvarno . I de mi molim te reci kako uspijevaš ih održati ovako lijepim :Ja sam nedavno dobila na poklon jednu mladu i rekli da je puno ne zaljevam , što rijeđe. I tako sam i radila ,ali ona mi je svaki njen novi listić žutio a i ovi veći . Pa šta da radim da bi uspijela tako da imam lijepu Nolinu.
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Na sve moguće načine sam se uverila da saveti tipa ne zalivaj mogu da budu mač sa dve oštrice.Više ne primam savete baš zdravo za gotovo nego pratim biljke ,same mi pokažu treba li im što.
Godina : 59 Broj poruka : 179 Mjesto : Smederevo Datum upisa : 03.03.2009 Zemlja :
Ja ih stvarno ne zalivampuno,leti malo vise,ali ni onda ne nesto preterano.Ponekad i zaboravim kada sam ih zalila. Jesi li primetila da moje ne stoje ni jedna ispred prozora, po meni ne dobijaju uopste puno svetlosti, ali nemam ih gde na drugo mesto staviti. Vidim ne ljute se, kao da im to i odgovara.
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Noline su vam zaista super Moše li mi neko reći koliko brzo ili sporo rastu, koliko vremena je potrebno da se formira stablo kao slonova noga? Ja sam jesenas nabavila jednu malu, držim je u samom prozoru koji gleda na sever i čini mi se da sporo raste Evo i njene slike
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
_Evo kako mi izgleda od prošle godine stoji isto....
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Jasminaaa pročitala sam tekst i to me je pomalo rastužilo Pa ja ću ostariti dok dočekam da malo naraste. Niho tvoja izgleda kao da je izlomljena, suva. Ja moju orošavam nekoliko puta nedeljno, zasad dobro izgleda