Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
I moja je kilavila dok joj nisam pronašao odgovarajuće mesto. Sada je kod ulaznih vrata gde ima dosta svetla, čak deo dana i direktno sunce, ne pomeram je ni leti ni zimi i cveta 2-3 puta godišnje. Kažu da ima manje cvetova kada se ostave semenke da sazre na biljci, sada ću baš videti da li su semenke uticale na manji broj cvetova.
Godina : 70 Broj poruka : 775 Mjesto : Banovići Raspolozenje : uvjek raspoložena Omiljena biljka : fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa : 16.01.2010 Zemlja :
kad možemo očekivati da vidimo i cvijet voki.nadamo se da ćeš tu ljepotu podjeliti sa nama.
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Voki clivija ti je stvarno prelepa! Inace citala sam u jednoj knjizi onjima gde je pisalo da je njima neophodan period mirovanja od nedelju dve dana u avgustu kad se treba smanjiti zalivanje ukoliko zelimo da nam tera cvet
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
hvala,voki,slabo sam je zalivala ali nije bila na hladnijem bas na protiv u toploj prostoriji
Godina : 52 Broj poruka : 711 Mjesto : Čakovec Raspolozenje : Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka : prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa : 08.12.2009 Zemlja :
da da samo ti stavljaj sol na ranu, i moja će jednom biti takva nezvala se ja.....
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
Baš tako Tija, sol na ranu... Mene MM jučer podsjeti da sam rekla da ću je baciti ako ne procvjeta ove godine Dugo je bolovala, i sad super izgleda. Ali je nisam smjela na hladno, nego je bila u dnevnoj sobi, ali sa možda dva zalijevanja ove zime. Pa se ipak nadam cvijetu, možda kad iziđe na balkon.
Godina : 52 Broj poruka : 1813 Mjesto : Novi Sad Omiljena biljka : sve osim kaktusa Datum upisa : 10.04.2008 Zemlja :
dok sam moju šetao po stanu nije ni na šta ličila, od kada je svih 12 meseci godišnje na istom mestu preporodila se. Ne smeta joj ni podnevno sunce koje je leti prži kroz staklo, ni to što je kod ulaznih vrata koja se stalno otvaraju pa ima i promaje i hladnih "udara" zimi. Dugo nije izbacivala mlade sa strane pa sam odlučio ostaviti semenke. kada su semenke počele dozrevati izbacila je i dva pelcera...
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
I moja je ranije cvjetala, isto je uvijek stajala na istom mjestu. Ali se po preseljenju razboljela, pa joj opraštam necvjetanje Možda bi bilo dobro da je ne diram, da ne ide van.