Lijepo izgledaju
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Hoèe,samo polako.i moja izgubi listove preko zime,al od proljeèa do jeseni se oporavi,dobije puno izdanaka sa strane..Yolli ::Onda mogu samo da se nadam da ce i moja pustit
mena ::Daniela 88 dobro nam dosla..Sto se tice tvoje seflere i sto nece da raste u visinu a ide u sirinu to ti je radi bocnih izdanaka..
Otkini jedan pelcer i ozili ga moze u vodi ili direktnio u zemlju,,pa njega pusti da ti raste samo vrh,ali ces morati skidati pelcere kad krenu da tjeraju sa strane jer oni kupe snagu sebi pa tako slabo raste u visinu..
Sto se tice seflere i spavace sobe nesmeta joj ,ako ima dosta svjetlosti i to je ok..
ema ::Biljke tokom dana uzimaju ugljendioksid, a ispuštaju kisik - zato je dobro da su tokom dana u našoj blizini. Tokom noæi, one, kao i mi, uzimaju kisik, a ispuštaju ugljendioksid. Dakle, to je kao da imaš još neku osobu pored sebe
ne tuguj bokice,nabavices je ponovo,to se svima nama desavaBokica1125 ::Na zalost, i ja bih rekla da je to gotova prica... Uzela sam listove da probam da ispelcerisem, da mi bar ostane nesto od nje... Postavila bih sliku, ali nesto ne umem na nacin koji je ovde predvidjen... smrc...
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu