Godina : 57 Broj poruka : 331 Datum upisa : 19.07.2009 Zemlja :
Ja se danas ponovila sa strelicijom i nadam se da cemo se dugo druziti.Mena semenki nema to meni u inat zato sto sam obecala Meni a od obecanja samo pusta prica.,a prosle godine bilo ih je na svakom cosku u BG :
Godina : 70 Broj poruka : 775 Mjesto : Banovići Raspolozenje : uvjek raspoložena Omiljena biljka : fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa : 16.01.2010 Zemlja :
Godina : 70 Broj poruka : 775 Mjesto : Banovići Raspolozenje : uvjek raspoložena Omiljena biljka : fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa : 16.01.2010 Zemlja :
svaka ćast mena tebi to sve ide od ruke, a moglasi mam i uslikat, da i mi vidimo
svaka ćast mena kako kod nas kažu mašala da se ne urekne, i nadamo se da ćemo pratiti dalji razvoj.
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Super,mala.Nisam ni sumnjala u tvoje sposobnosti..Nego reci mi koliko joj je trebalo da nikne iz sjemena,i na koji način si ih sijala.Moje još ne niču,sjeme ok izgleda.Ni reginea ni nikolai ne vire na površini Odaj recept imam još sjemenki..
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Najbolje ih je posijati onako bez turpijanja i ostalog,ako to uradimo one trunu..Kraj te nicolai imaju joj 2 sjemenke ali one nemaju pojma da puste klicu kao ova..
Ja imam dva pakovanja semena strelitzije, a sve se bojim da je posejem! Inače ima najlepše semem koje sam ikad video! Lepo, crno, tvrdo, glatko sa narandžastom kosicom!