Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Mandarine se slicno uzgajaju kao limun,veoma su ukusne i bogate vitaminima.. Vjerujem da neko od nasih clanova ima mandarinu,pa cemo jos vise doznati o njenom uzgoju.. Ja imam mandarinu koja je stara 2 godine i slikacu je prvom prilikom..
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Ja se osecam kao prozvanom posto imam mandarinu ovo je slikana ujesen pre unosenja u kucu. Jos je u podrumu i za koj dan izlazi napolje i mora da dobije novu saksiju posto joj je ova postojeca malo mala
Godina : 50 Broj poruka : 7 Datum upisa : 05.04.2009 Zemlja :
Kupio sam četiri mandarine i jedan limun. Interesuje me kako se sade, dakle na kojoj udaljenosti i na koji način? Kako i kad se oblikuje krošnja? Naravno, imam još "more"pitanja, vezano za ove voćke, ali drugom prilikom.
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Bebetolino dobro nam dosao.. Ja imam i limun i mandarinu samo sto su kod mene u saksijama jer nemogu podnijeti nase minuse.. Sto se tice rastojanja kod sadnje ona je malo cesca nego kod obicnog voca..A krosnju e sad posto je u saksiji ja je orezujem u neki oblik da mi ne smeta prilikom unusenja i samog prostora..
Godina : 57 Broj poruka : 331 Datum upisa : 19.07.2009 Zemlja :
Imam pomelo(vrsta citrusa) koji je niknuo iz semenke pa me interesuje da li da ga stavim na hladno i svetlo mesto mada je sada na toplom i veoma se dobro drzi?