Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Evo jos jedne bastenske biljke,vjerujem da je mnogi imaju... Ricinus ili zvana kpelj biljka voli suncane polozaje i dosta vode,ako je zemlja kvalitetna izrastu u velike primjerke.. Evo slike sa neta:
Godina : 43 Broj poruka : 516 Mjesto : Sarajevo Raspolozenje : kako kad Datum upisa : 10.02.2008 Zemlja :
svaka cast meni kad si se sjetila ove biljcice ja sam je inace dugooooooo trazila i kad sam napokon dobila sjeme bila sam presretna nadam se da cu ih uspjeti odrzati na zivotu dok ugrije posto su mi sad vec velike u klijalistu
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Zahvaljujuci Vokiju imam dve vrste ricinusa, kad procvetaju stavicu slike kako izgledaju a ovom prilikom cu postaviti sliku jednog mladog listica kojeg sam veceras uslikao.
Godina : 46 Broj poruka : 21 Datum upisa : 29.08.2009 Zemlja :
Zanima me nešto više o ricinusu crnih sjemenki, ako može Listovi izgledaju fantastično, a ako dobro vidim samo deblo stabljike je mnogo deblje i krače od klasičnog crvenog i zelenog ricinusa
Godina : 46 Broj poruka : 21 Datum upisa : 29.08.2009 Zemlja :
wow...voki daj mi reci da li i kad naraste do svoje odrasle veličine zadržava ovaj na slici prikazan pomalo grmolik oblik ili se formira u stilu klasičnog ricinusa? U svakom slučaju je turbo fascinantan ) Hoće li doći i do mojih krajeva???
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
zanima me dali ce mi netko moci poslati sjemenke od ricinusa bilo kojeg jel su mi prelijepi a nemogu ih nabavit.....a posebno mi se svidja ovaj crni.,....
Godina : 76 Broj poruka : 110 Mjesto : Zagreb Raspolozenje : promjenjivo sa sunčanim razdobljima Omiljena biljka : kaktusi, orhideje i ostalo Datum upisa : 05.08.2010 Zemlja :
i ja sam zainteresirana za sjemenke ricinusa kao i p_e_r_o, pa kad će te imati nešto ... javite