Godina : 56 Broj poruka : 418 Mjesto : Svicarska Datum upisa : 29.03.2008
Kraaasno!!
Samo ako ti mislis da se zato smatra da si bila dobra pa nas nisi davila, malo si se zeznula. Gledam ove crvene ruze....izgleda da su iste kao moje. A i ovo roza, to se zove Cosmea, je l da?
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Trncice ,ako ti ova kleoma da seme ,seti me se sledece godine,zdrava bila.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Cleoma je jedan jako zanimljiv cvet koji neprestano cveta i raste u visinu. Caure u koji se nalaze semenke su isto dekorativne na jesen kad se pocnu otvarati lako se skupe semenke a one koje padnu na zemlju nicu sledece godine.
Godina : 58 Broj poruka : 201 Mjesto : Klis-dalmacija-stolica :) Datum upisa : 02.04.2008 Zemlja :
jako dugo su mi cvjetale kleome i nekidan sam ih išćupala jer više nisu bile onako lijepe te mahunice u kojima je sjeme su baš zafrknute...jedan dan zelene a sutra kad dođeš već pukle i sjeme poispadalo nešto sam uspjela skupiti al mislim da je puno više završilo na zemlji al dobro...valjda će se same zasijati
slacko poslat ću ti....al ne ovih dana....sutra mi dolazi prijateljica u posjetu....pa kad ode onda ću
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Stepenice su tek novi izazov a za seme ,ne hitaj cekacu .
Godina : 52 Broj poruka : 12 Datum upisa : 18.09.2009 Zemlja :
celo leto dovlacila sam kamenje sa Kosmaja da bo nesto uradila sa dvoristem,imalo je pad od preko 4o stepeni,zemlja-cista glina,sta god posadim-ode sa jacom kisom.Ruki su mi propali od cementa-a kad zidanje se zavrsilo potera ja moja kola za zemlju,opet na KOsmaj.Sad kad je vec sve spremno za sejanje-trosim lovu na cvece.Da sam toliko sadila krompira-nahranila bi Bg,tako prokomentarisan moj trud-naravno se sali .Slike stavim kasnije.Ako imas neki savet-bila bi zahvalna
Godina : 63 Broj poruka : 263 Mjesto : Bitolj Omiljena biljka : Strelicijum,ruza,orhideja,kala,anturijum.. Datum upisa : 02.06.2009 Zemlja :
Ispravite me ako gresim - kleoma ( pauk cvece ) . Slacko, pa to mogu da ti skupim kilo ako hoces? Bas sada ga imam na terasi u vazni jer ne mogu unutra mnogo pada seme - juce su mi doneli od selo i bilo mi zao da ga bacim. Ti samo kazi ja cu da ti skupim.