Godina : 44 Broj poruka : 255 Mjesto : Mostar Raspolozenje : Optimista,altruista Omiljena biljka : Sve cvjetajuće biljke Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Da, preljepi su Oleanderi i ne mogu čovjeka ostaviti ravnodušnim!
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Prelijepi su,i meni je zuti poseban.Ja imala taj žuti,mali pelcer kojeg sam ožilila u vodi,i bio ok preko zime.Kad sam ga u proljeće iznijela napolje.osusio se
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Ja sam ljetos kupila oliander igrom slucaja bio je sasvim mali samo mi je bakica rekla da je roze boje i ja sam mislila da je cvijet rijetki a ne dupli..Kad je procvjetao bas me odusevio,probala reznicama i neide tako da sam ga kupila..
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
baš je prekrasan ali ja imam ovaj žuti -mislim moja zaova -------na balkonu stoji i predivan je --------- i kad ustanem ujutro još uvijek na njemu ima cvijetova prekrasni
Godina : 70 Broj poruka : 21 Datum upisa : 31.05.2009 Zemlja :
Bok svima! Ima li netko iskustva s oleandrima u vrtu. Koju bih cvjetnicu mogla zasaditi pod oleandar, a da je on ne ubije. Pokušala sam više puta s lavandom, ali neuspješno. Puno hvala.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Ja imam oleandre koji rastu u saksijama i drustvo im je pravila jedna puzavica i super su se slagali. Problem je nastao sto su oni bili veliki i kad bi duvao vetar izvrtao je saksije i usled toga se puzavica stalno lomila i nije lepo izgledala. Ta puzavica se moze veoma uzgajati i u vrtu jer se lepo siri. Preko zime ne moze da raste napolju ali je dosta sacuvati nekoliko grancica koje se sa proleca jako lako primaju.
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
juce sam spasio 8 oleandera koji su ostali panjevi i baceni su bili zena otisla do komposta tamo ih je bacila i oni svi istjerali sad sam happy i svi su roza dupli....
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
ubacim slike da vidite kako izgledaju nisu reprezentativni al ce potjerat....