Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Ovo su moji cvetici, posadio sam zuti i narandzasti pa sad to izgleda kao mali grmic. Ovo je ona mini vrsta a uskoro treba da mi stigne vrsta koja raste kao puzavica.
Godina : 43 Broj poruka : 621 Mjesto : Bajina Basta Datum upisa : 30.07.2007
Spada u dvogodišnje vrste, jer joj treba dve kalendarske godine da završi svoj vegetacioni period Seme se seje u junu prve godine već u septembru dobijamo mlad rasad sa pupoljcima koji započinju cvetanje već u oktobru tako prezime i sa prvim toplijim vremenom nastavljaju cvetanje sledeće kalendarske god ( u proleće sledeće godine cvetaju ) tad dolazi i do oprašivanja da bi u maju - junu imali seme, čime je njen životni ciklus završen.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
U mom vrtu se pojavi redovno nesto cemu se ne zna ime tako me vec duze vreme blago receno opseda nesto sto je niklo svuda. Nedavno je i ta misterija resena, dan i noc koji sam imao je bacio semenke i sad ga ima po celom vrtu, na nekima se vec pojavio i po koji cvetic a neki tek nicu