[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
marta ::Djeka ,koliko "stara"je Tvoja lonicer?zanima me koliko ona moze godisnje da naraste?recite mi iz Vaseg licnog iskustva.....
danas sam u Obiju vidjela da imaju scarlet loniceru. Divna je. Ako kod tebe u blizini ima OBI potraži tamo.marta ::Hvala na objasnjenju,bas mi treba kao "ograda".moram otici u neki veci grad potraziti je,kod nas je nemogu naci!setajuci po forumu pronalazim sve vise vrsta koje mi "zapinaju"za oko.cudim se kako ih ranje nisam znala???????
Svraćaju li na tvoju stanicu autobusi iz b.luke za sarajevo. mogla bih ti poslati reznica.radoja956 ::
danas sam u Obiju vidjela da imaju scarlet loniceru. Divna je. Ako kod tebe u blizini ima OBI potraži tamo.
Marta, ja od svoje nemam šta ni orezati, toliko je mala, ali komšinica , od koje sam ja donijela svoju, će je premiještati na drugo mjesto i biće reznica.mogu ti i uzgojiti biljčicu pa poslati kasnije, akko ti volja. Kod nas kažu, ponuđen ko počašćen.marta :: Radoja,ako je Tvoja mlada biljkica steta bi bilo je orezati,hvala Ti za "volju"al mi zao ...biljke naravno! inace predivna je i cini mi se da je i laka u uzgoju.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu