[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
To nije problem ima jedna kod mene koja je fino porasla ali o nekom cvetan nema ni pojma, kod komsike od koje sam dobila rasad samo je bio jedan jedini cvet i nista vise. Tako da sam skoro razocarana u ovu biljku od koje sam puno ocekivalababa ::
E sad jedno lepo iznenadjenjce za sve one koji se pate sa setvom , cobea se zili u casi vode za 4-5 dana znaci jos samo da se nadje biljka sa koje mogu da se skidaju pelceri ili da se ceka da moj bebiron poraste
To je mene vise puta i iznerviralo ljigavo strasnomena ::Ko ce njima da ugodi kod mene sjemenke oljigave imaju nesto oko sebe i uvjek strunu unutra..Moguce je da je bilo previse vlage..
branka ::Sad ste me bas uplasile ,zar je tako teska za uzgoj?
Ops, ja htjela nesto popraviti, pa sve izbrisala.branka ::Kako je sijete?da li moze malo vise o uslovima sijaja i tako to?
Poslednji put izmenio mak dana Sub Jan 30 2010, 15:40, izmenio ukupno 2 puta
U pravu si baba. Prodaje se kao jednogodisnja, ali moze uz odredjenu njegu biti i visegodisnja (kao i uostalom mnoge druge biljke).baba ::Mak sve si lepo rekla pa i za ljestvice, meredevine, lestvice i i verujem da ima jos neki naziv
Samo nije jednogodisnja visegodisnja je , prezimljava na temperaturi od oko 10 , a moze i do 20 stepeni .
Brancice savetujem ti da ti semenke okupas u fungicidu pa tek onda da ih sejes , imaju onu pulpu koja postane ljigava i koncana i zna da izazove budjanje , pri klijanju neka ti samo sloj zemlje koji prekriva semenku bude vlazan , ali ne i mokar i drzim ti fige
Idi na stranu : 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|