Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Da ne bude posle da meni baš ništa cvetno nije dobro evo vidi prijo
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Mene sad zanima kad i kako se može razmnožiti Bugenvilija. Ja imam jednu pa ima oko 40 cm evo već priprema cvijetiće ali me zanima kako je sebi još zakorijeniti ili pelcati
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
Birala, birala koja mi se najviše dopada i glasam za SVEEEEE. Prekrasno zaIsta. Ja imam samo jednu, ogromna je, ali ćubica cvetova samo na vrhu . Kako da je nateram da cveta više?
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Nahrani je malo ali to je trebalo ranije .Uzmi nešto sa visokim procentom kalija.
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
Pa kod mene je mooožda mesec dana, visoka je preko 1,5m. Dobijala je prihranu kad i ostale biljke - na 7-10 dana. Neka je neka raste, valjda će iduće leto biti više cvetova
Godina : 54 Broj poruka : 1 Mjesto : Kula Raspolozenje : :))) Omiljena biljka : Bugenvilija Datum upisa : 21.10.2009 Zemlja :
Pozdrav za sve na forumu, kao novi član sam zaista impresionirana sličicama. Ako imate koji pelcer viška -prijavljujem se. Djeka svaka čast, pravi si majstor
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
jaoj branka krasna ti je ova satirana....a plumbago za 10+
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
joj meni daje svasta moja lista zelja je sve veca a mjesta sve manje imam oko 150 saksija rzlicitog bilja...nestane vise...tako da nabavljam i dalje pa potrpam to preko zime negdje sad ce bit dobro moji renoviraju kucu pa ce jednu sobu staklit(jedan zid) tako da cu vejrojatno moc kolekciju dvostruko prosirit....hehe