Dobro došli na veb stranicu www.zeleno.bg posvećenu ljubiteljima cveća u Bugarskoj
Privredni vodic za hortikulturu u bugarskoj.
Privredni vodic za hortikulturu u bugarskoj.
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
boki_bl ::Sajt je potpuno OK !
Vrijedi ga posjetiti ... ima li na srpskom jeziku meni ?
zeleno ::boki_bl ::Sajt je potpuno OK !
Na zalosti za sad je samo na bugarski, pripremamo engleska verzija ale za to ce trebati bar par meseci. Hvala na pozitivni komentarije.
Pa evo ja sam bio desetak puta u Srbiu, mozda ukupno oko 40 dana i mislim da mogu sad da razumem jedno 95% srbski i da pricam kako tako.boki_bl ::zeleno ::boki_bl ::Sajt je potpuno OK !
Na zalosti za sad je samo na bugarski, pripremamo engleska verzija ale za to ce trebati bar par meseci. Hvala na pozitivni komentarije.
Pa dosta se razumije bugarski slican je nasem jeziku ...
zeleno ::
Pa evo ja sam bio desetak puta u Srbiu, mozda ukupno oko 40 dana i mislim da mogu sad da razumem jedno 95% srbski i da pricam kako tako.
Nas forum nie bas mnogo popularen ima jedan baner iznad nas forum za FlowersNet.info koi je edan od naj bolih foruma za cvece u Bugarskoj. Ako si se uclanila u nas forum obavezno pisi zemlia porekla da mogu da ti aktiviram registraciju, zasto ima puno nekih amerikanaca i rusa koi stalno ni zatruvaju forum i moram non stop da ih brisem.kelta ::Zeleno, ja se uclanila na vas forum, i sad ne znam sta i kako dalje
kelta ::Zeleno, ja se uclanila na vas forum, i sad ne znam sta i kako dalje
kelta ::I ...ja se ponovo uclanila....lol
Sad sam tamo, ali opet nisam napisala da sam iz BL
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu