Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Plodove ove vockice sam dobila juce i mogu vam reci da je jako ukusna,pomalo podsjeca na jagodu.. Probali su da mi iskopaju i koji mladicu,ali nazalost nisu uspjeli,a sjemenke su jako sitne i treba im nekoliko mjeseci za stratifikaciju,.. Tako mi rekli
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
djeka ::Probaj obavezno da ih posejese, a imas li koju semenkicu viska
Posijano i cekam a sjemenkica ima jedna truncica.. posalji adresu.. Mozda na ljeto dobijem i koju oziljenu reznicu,ali ja nestrpljiva pa probam sa sjemenkama ako sta uspije..
Godina : 69 Broj poruka : 227 Mjesto : Mostar Omiljena biljka : sve biljke Datum upisa : 02.10.2008 Zemlja :
Mena ako neko ide sada na more neka ti iscupa koju biljku,koje rastu uz more onako divlje.Plodovi su aromaticni u kojima ima alkohola.Ja nisam probao da iscupam sadnicu iako sam prolazio mnogo puta uz obalu gdje rastu samoniklo.
Od sad pa u buduce na more ne idem bez asova,krampe i ostalog alata nema druge.. Dosad je nisam zapazila ali u buduce cu da gledam i te kako..Mislim da je nekome uspjelo sa sjemenkama pa se valjda javi uskoro sa odgovorom..