Nekim saksijama i rupice napravila i okačila Posađene million bells,samo da malo dođu sebi nakon moje torture
Poslednji izmenio jasminaaa dana Čet Maj 14 2009, 12:41, izmenjeno ukupno 1 puta
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio jasminaaa dana Čet Maj 14 2009, 12:41, izmenjeno ukupno 1 puta
niho ::Jasminaaa sve šuti i odjednom-šok za oči. Stvarno nemam riječi . Prelijepo --predivno -to je sve što imam da kažem . Svaka čast. - De mi reci za palergonije i ja istu veličinu vazne koristim kao ti da nije puno stavljati 3 -jer ja posadim po 2 -i isto budu guste -prelijepe. Bolje da iskoristiš te 2 za još jednu saksiju ----nećeš se pokajati
jasminaaa ::
Ove menđušice me oduševljavaju -jesu li to puzavice--------ma šta da je predivno je
niho ::jasminaaa ::
Ove menđušice me oduševljavaju -jesu li to puzavice--------ma šta da je predivno je
bubamarac ::Lupinus je extra jako me se svidja ova boja Roze, crveno, plavo>ljubicato je stvarno zanimljiva konbinacija boja
niho ::Da li si lupinuse sadila iz kartice da znam moram ih sebi nabaviti .predivni su stvarno
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu