Sve 3 primule (jagorcevine) su prelijepe...ovaj cvijet ti odmara oci..ma nije dzaba nagovijesnik proljeca ...ali ja bih izdvojila ovaj 3..ima prelijepe boje.. ...Ocekujemo i slike tvoje orchidee Ludisia.s cvijetom ..
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Ostajem bez riječi vidi se da te baš hoće cvijeće i volim kad neko ne škrtari i daje novce za cvijeće jer sama sam takva ali sam poljena nekad za prskanje i zato mi se nekad po neki list zna i isušiti,ali evo ponovo startam jer evo dolazi 8. mart pa pripreme uveliko krenule ,ali tebi stvarno svaka častjasminaaa ::Juče sam se malo ponovila
Ovo su stvarno mini,mini,mini ruže kojim nisam mogla odoliti.Vidite koliki je miš za računar pored njih pa možete vidjeti kako su stvarno mini
jasminaaa ::Evo ga fikus ginseng.Nisam ni primijetila da nisam ubacila sliku
Ova slika je malo starija.Kao što vidiš nisam mu nikako skraćivala grane jer čekam proljeće da ga lijepo oblikujem.Trenutno su predugačke i pokoji listić požuti ali je to prirodno radi grijanja jer stoji u dnevnom boravku.
Jasmina predivan je ,kad ga ovako pogledaš na prvi pogled liči na benjamin , a onda to njegovo stablo ga tek otkriva koliko u njemu im aljepote
jasminaaa ::Kad god budeš imala koje pitanje,jasmin,ti slobodno reci
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu