Jasmina gledajuci tvoje slike videla sam cvijece sto sam danas kupila, ono sa plavim malim cvetice,ako hoces reci nesto vise o njemu.
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
daniela ::Jasminaa gde mogu da nabavim crnooka suzana, kad san pitala u cvecaru pojma nemaju sta je to sta im trazim, ne znam dali kod nas ima da se prodaje. E jel moze da se sadi vo saksije posto zivim u stan, dal moze da uspe na terasu ili ipak treba dvoriste.
daniela ::Jasmina gledajuci tvoje slike videla sam cvijece sto sam danas kupila, ono sa plavim malim cvetice,ako hoces reci nesto vise o njemu.
niho :: - Ma nemam riječi prelijepo je sve--hajde mi ožili otu svoju fuksiju
bijeljanka ::Sve ti je super nemam riječi,a imaš i rozu dipladeniju ,s šta je ispod nje plavo
ema ::Prekrasno!
Je li ono jedna dipladenija? Cvjetovi su u dvije nijanse roze, pa mi nije jasno.
Ispod je tibouchina, i prekrasna je. Vidim da nisi otkinula ocvale cvjetove - ili nemaš vremena ili puštaš da se osjemeni. Ako je ovo drugo, pazi - sjeme je jako, jako sitno.
niho ::Prvu nemoj već ote dvije pa kad budu spremne javi se .i posluži se odma mojim
Poslednji izmenio jasminaaa dana Čet Sep 24 2009, 14:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu