Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Gelsemium sempervirens se razmnozava reznicama i sjemenkama koje treba lagano prekriti zemljom i odrzavati vlagu.. Posto jako brzo raste treba mu potpora.Cvjetovi su mirisni i tipicni za sve jasmine.
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Priznajem da nisam znala da ima ovoliko vrsta Jasmina!!! Jako lijep...moja prijateljica Angelica ima jednu vrstu Jasmina koji ima slicne liske ovom i koji cvijeta,kako ona rece sad u februaru/martu mjesecu?! Hm trebam bolje pogledati da li je to taj jer mi je obecala pelcer..!
Godina : 73 Broj poruka : 540 Mjesto : Gračanica Omiljena biljka : Sve su mi omiljene Datum upisa : 02.09.2007 Zemlja :
Hvala ti ema.Pa ljudi sve sto je lijepo to je otrovno.Sreca djeca ne volje oko cvijeca pa tako necu imati problema.Oni i ne primjecuju sta ja imam oko sebe.Cerka samo vice,, puna auca zemlje, nosi to na polje.'' Hmmm one ne zna sta znaci voljeti biljke.
Godina : 73 Broj poruka : 540 Mjesto : Gračanica Omiljena biljka : Sve su mi omiljene Datum upisa : 02.09.2007 Zemlja :
Ja sam posijala ali nema nista jos, cak moram da vidim gdje saksijica, posto cesto rovim pa se razocaram kada vidim da nema nista.Ne volmi ono sto sporo nice.
Vjeruj da ne znam, ali je davno bilo.Danas kada sam procitala ovu temu trazila sam saksiju sa natpisom i nema je.Garant sam nesto posijala i zalijepila drugu traku, ali sam psihicki rastrojena i bezvoljna pa nista posebno ne pipkam oko biljki, samo ih orosavam.Vrijeme je lose pa mi se ne radi nista.Uzasano je hladno vjetar puse sunca nema.
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Nikle mi sjemenke,nakon dugog cekanja..Mislim da ima jedno dva mjeseca kako je posijano ako ne i vise.. Bas kad sam digla ruke od tih sjemenki one me obradovale..Znaci treba im dosta vremena da niknu i ne odustajite lako.