Godina : 64 Broj poruka : 553 Mjesto : zagreb Raspolozenje : većinom sam raspoložen Omiljena biljka : ruže,surfinije Datum upisa : 02.03.2008 Zemlja :
mlada palma se odlično udomaćila a morao i maslinu jednu zasaditi,dosta mi bilo već provokacija ,tipa,a dalmacija a nema masline ,kao da će je netko brati,haha,kako ide ona pisma;maslina je neobrana...a ko i da bere kada na moru vruće
Godina : 64 Broj poruka : 553 Mjesto : zagreb Raspolozenje : većinom sam raspoložen Omiljena biljka : ruže,surfinije Datum upisa : 02.03.2008 Zemlja :
nešto mi falilo prostora,neke dobre duše iz sa poslale toliko sjemena da bi mogao sjemenaru otvoriti pa morao malo prostora za cvijeće napraviti nešto posadio što ponio u čašicama iz zg,a bogami dosta toga zasijao direktno u zemlju
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
Ovo je prekrasno, pravi park. A palma . Bravo i za malu palmicu . Ovaj novi prostor koji si napravio za biljke deluje kao fenomenalan potez. Pokušavam da zamislim kako će sjajno izgledati zeleno cvetni bokori koji oivičavaju terasu
malo se provozao danas do slane bare,da vidim jel što procvjetalo oleandri zadovoljavaju,navodno kiše nije bilo tamo od 1 maja erythrina se drži mada neki listovi požutili
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
Jao, koliko pitosporuma. Ja sam luda za njim i njegovim mirisom. Pokušala sam ga ožiliti ali mi nije uspjelo. Vjerovatno sam to radila u nedoba. Oleander ga prati u stopu, divan je bilo kiše ili ne. A i sve drugo je odlično.