Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Zovu ga bastenskih slezom,iz iskustva znam da sjeme koje je posijano ovog proljeca,biljke ce cvjetati narednu godinu..Ima ga u raznim bojama od rijetkih do gustih cvjetova..Voli osuncano staniste i raste visoko..
Poslednji izmenio mena dana Sre Mar 04 2009, 18:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Godina : 46 Broj poruka : 21 Datum upisa : 29.08.2009 Zemlja :
prekrasan cvijet...koji po meni zaslužuje mjesto u svakom vrtu- kod mene ga još nazivaju i "dugom Janom", a čista fantazija, posiješ sjeme i zaboraviš ne njega- sve radi sam (dobro jedino mu treba neki potporanj- ili ga privezati)...podnaša sunce, sušu, kišu, svakojake vremenske (ne) prilike...jedan od mojih favorita
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
e ja ovih sljezova imam ko u prici....crvene i bijele duple, roza i crvene obicne al stvarno su prekrasni i ja njih sijem na jesen i cvatu mi narednu god tako sam i crveni dupli donio iz sjemenke i to sam maznio dvije tri sjemenke i eto nio mi jedan a cvao je ko lud.....super su....mi oni....