[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Ovo je forum o biljkama, njihovom uzgoju, njezi i svemu onom što je vezano za biljke i prirodu. Znamo koliko neki forumaši ulože truda da bi iz jednog sjemena uzgojili jednu rijetku biljku i koliko je u svemu tome važna priroda i sve što je prirodno.mirjjana ::Ne znam da li volite plasticno cvece ,ali meni se pokazalo da je jako dekorativno i niko ne primecuje da je vestacko.Kupila sam par ves.lozica brsljana i stavila ga na ogradu .a ves.cvetne lozice na terasu a u zardinjerama sam posadila lepog jovu tako da se ne vidi razlika.nisam ni ja nesto volela vestake dok nisam videla kako neki ljubi mogu to da dekorisu.Probajte i vi :-)
Ja ni na groblje ne nosim plasticnjake posle nedelju dana deluju tako stravicno , budjavo, odrpano , izbledelo da imam utisak da zagadjujem onaj mir tamofanny54 ::i ja se slažem sa tobom mak alergićna sam na plastično cvijeće , a koje je tek zadovoljstvo kad sam ožiliš ili iz sjemena uspiješ da odgajiš jedan cvijet, za mene je plastično cvijeće jedino za groblja i to u zimskom periodu .
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu