Godina : 43 Broj poruka : 621 Mjesto : Bajina Basta Datum upisa : 30.07.2007
Bijeljanka javi se . . . piši vidiš da smo svi oduševljeni tvojom rasadom . . . ja bih volela nešto više da znam o njoj, koje vrste si posejela i način na koji si tretirala sejanice, kako je tekao ceo postupak, mislim da bi se i ostali čalanovi složili sa mnom . . . još jednom sve pohvale, stvarno impresivno deluje . . . Pozz
Godina : 58 Broj poruka : 84 Mjesto : Bijeljina Datum upisa : 09.12.2008 Zemlja :
jos nisam ispikirala ono sijano sjeme ovo je tek od jeseni sto sam omladjivala .. sada kada ispikiram ovo sijano onda cu da poredam lepo pa ce da se vidi sta je sta ...
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
Je li ovo sve prezimljava u plasteniku? Kako zagrijavaš? I opet, šta je ono onoliko posijano, tek izniklo? Ma sve nas interesuje. Bravo u svakom slučaju!
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
E upravo sam sad vidjela tvoj rasadnik po bože da samo znaš koliko sam oduševljena, ma svaka ti čast ,skidam ti kapu. Ide molim te dosta me zanim ao rasadniku pa mi se javi na pp.. MOLIM TE svaka ti čast još jednom
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Bjeljanjko sve je extra.Svaka čast:shock:
p.s.zamolba mala,postavljaj manje slike,ove su ogromne,pa se nekima teze otvaraju i kvare estetiku posta.Bilo bi lijepo kada bi i ove smanjila na neku velicinu koja ok za forumse.Imas na temi pitanje administratoru,koja velicina slike je dozvoljena;)