Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Da otvorim i jednu ovakvu temu samo sto cu za pocetak staviti sliku mini staklenika koji je lako napraviti a jako je koristan za biljke.. Tipa ovog mini staklenika u kojem se mogu uzgajati i biljke iz sjemena s tim sto bi nam trebala rasvjeta..
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Mora da se dno otkine pa se jaja ubace i inda se zaljepi haha
Godina : 43 Broj poruka : 684 Mjesto : banjaluka Omiljena biljka : japanska tresnja Datum upisa : 06.06.2007
prosle godine sam dobila na poklon mini plastenik....tako da sam uspjela uspjesno uzgojiti dosta rasada ove godine-ukrasne papricice, bosiljak, kelerabu, fizalis, vlasac, celer, persun, komorac....evo i slicica