Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
- Lijepo je znam da beograđanke vole cvijeće, a tvoje je krasno ....
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
JEJA ovo je definitivno kolekcija koja obećava.Ona bezimena lozica je tradescantia i nešto mi se čini da su ti sempsi malo više mokri,bez obzira što su malci ,štedi vodu da ne krenu previše da rastu,neće biti lepi.
Godina : 51 Broj poruka : 369 Mjesto : Beograd Raspolozenje : :) Omiljena biljka : ljiljani Datum upisa : 21.06.2008 Zemlja :
Hvala Slacko, slikaću moje sempse ponovo , to je sličica sa početka proleća. I hvala za naziv, Tradescantie su mi među omiljenijim biljčicama, mam nekoliko vrsta.
@alisa Da smanjim slike pa da ih ponovo postavim? Nisam baš zadovoljna ovom slikom moje Hoyee..više bih volela da je u cvetu Jesi li ti slikala svoju Hoyicu?
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Jeja sad sam ponovo pregledala tvoje biljke i stvarno sam jako oduševljena. Svaka ti čast-lijepo su baš njegovane. . Ja sam imala Marantu ali mi se zaušljivila pokušavala sam je spasiti ali je na žalost otišla. Hoju imam i dan danas još uvijek ima 3 listića koja se nikad nisu ni pomakla-ustvari 1 je izbio i tako je ružan joj taj list iskrivit da mi se ta moja Hoja smučila i nikad je ne bi onakvu slikala. Ja sam je izbacila iz kuće a mm je uzeo presadio i odnio sa sobom u njegovu kancelariju i kaže da uvijek je ista -nema nikakvi promijena. Nikad nisam znala šta se sa njom treba raditi da bi napredovala
JEJA--------------Hvala ti najljepša-ali sad ću i tako pokušati ----krasna si
JeJa ::Prinove sa sajma cveća u Beogradu.
-Krasne su ti prinove --šta ćeš ti još toga nauzimati do kraja ljeta -stvarno si veliki ljubitelj cvijeća -------i baš mi je drago vidijeti ovako lijepe biljke
Bome se ja nagleda ove ljpote -svega ima svaka čast--a menđušice zakon -ja imam samo 1 vrstu a tako bi ih voljela imati više.