Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Savjet za njegu klivije! EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Savjet za njegu klivije! EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Savjet za njegu klivije! EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Savjet za njegu klivije! EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 29 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 29 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Savjet za njegu klivije!

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Savjet za njegu klivije! Empty Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 12:37

lilly

lilly
Novi član
Novi član

Veliki pozdrav svima!Imam dve malene klivije,veoma sporo napreduju.Čitala sam dosta o njima,trudim se,ali one i dalje miruju.Molim za savjet! Hvala puno! Crying or Very sad

2Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 15:02

mena

mena
moderator
moderator

Lilly dobro dosla u cvjetno drustvo.. Very Happy
Sto se tice tvojih klivija ako ih nisi odavno presadila uradi to ovih dana..Iznesi ih napolje gdje nema mnogo sunca i pocni sa prihranom jednom sedmicno..

http://biljke.bosnianforum.com/

3Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 16:28

lilly

lilly
Novi član
Novi član

MENA,hvala ti za dobrodošlicu i savjete!Klivije sam presađivala u septembru,a razmišljam o tome da ih iznesem van na sjenovito mjesto. Prihranjivala sam ih Blumijem (kupujem ga u Novom Sadu),ali sam prestala,misleći da im on ne odgovara.Pokušala sam i s ljuskom jajeta da im ojačam korjenov sistem,ali jedva da reaguju.Možda im vani bude bolje! Veliki pozdrav iz Novog Sada! sunny

4Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 16:34

mena

mena
moderator
moderator

Moze da bude i uzrok losa zemlja..Ipak ti njih ponovo presadi i iznesi napolje.
Ako imas gdje kupiti kemiru u NS probaj prihranjivati sa njom..Ja imam dosta biljki i mogu ti reci da sam prezadovoljna kemirom..

5Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 17:27

lilly

lilly
Novi član
Novi član

Čula sam za kemiru na sajmu cvijeća,ali je još nisam našla.Mislim da si u pravu u vezi zemlje,djeluje mi nekako čudno,teško propušta vodu.Možda se iscrpila u zimskom periodu,grijanje,radijator.Presadiću ih,za svaki slučaj,da otklonim sumnju.Hvala! spring

6Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Sub Apr 25 2009, 19:13

mena

mena
moderator
moderator

Po tvojoj prici sa zemljom mislim da je ona uzrok svemu tome.. Wink

7Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Pon Apr 27 2009, 21:29

djeka

djeka
počasni član
počasni član

clivia u zimskom periodu ide u prohladnu prostoriju, ne preko 12 stepeni.
Neznam koliko ti je losa zemlja u kojoj je clivia, ali ona trazi mesavinu ilovace i peska (bar tako knjiga kaze). Ako je potrebno mlade se biljke presadjuju jednom na godinu, pocetkom jeseni, ali odrasle u mnogo vecim razmacima.
Koliko sporo rastu tvoje clivie? Mozda su one jos u fazi zakorenjivanja (ako su skoro odvojene od maticne biljke) Ako su odvojene od majke sa jako malo zila, onda znaju jedno vreme da miruju dok ne formiraju zile.
Mozes li postavi sliku tvojih clivia da ih vidimo Question

8Savjet za njegu klivije! Empty Re: Savjet za njegu klivije! Uto Apr 28 2009, 18:40

lilly

lilly
Novi član
Novi član

DJEKO,hvala ti puno za savjete!Vrlo rado ću staviti slike samo da naučim kako. Embarassed Jedna clivia ima pet listova(oko 30 cm),a druga samo 3.Krajem prošle godine uginule su mi dve velike,a ove su im mladice.Mislim da je greška bila u jačem prihranjivanju, u želji da mi cvjetaju.Ove su možda prerano odvojene,presadiću iz ovih dana pa ću vidjeti stanje korijena.Oduševljena sam tvojom cliviom,sve čestitke. spring

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Savjet za sobno bilje

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu