Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji?? EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji??

+2
ema
mena
6 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

mena

mena
moderator
moderator

Koliko biljaka ima u vasoj kolekciji??Znate li njihovu brojku,stajete li na tome ili idete dalje??
Samo naprijed nikad se ne zaustavljajte na tom broju Very Happy Very Happy Very Happy

http://biljke.bosnianforum.com/

ema

počasni član
počasni član

Nije mi uopće palo na um da ih brojim. Prebrojala sam saksije kaktusa, ali u nekoj ima i više vrsta, pa to onda ne može biti tačna cifra. Ali si mi sad baš dala ideju - staviću sve na papir. Napraviću listu SVIH biljaka. Nekad...u toku zime.
I definitivno, idem dalje.

alisa

alisa
moderator
moderator

Ni ja nisam brojala,ali znam jedno,ima još biljaka koje želim u svojoj kolekciji,samim time idemooooooo daljeeeeeeee...Mena koliko ih ti imaš?Da li je moguće,uopšte ,da ih sve prebrojiš? Laughing

mena

mena
moderator
moderator

Tesko da znam koliko imam ali potrudicu se ovih dana da ih prebrojim i pisem izvjestaj Very Happy
Naravno idem daljee..

http://biljke.bosnianforum.com/

voki

voki
počasni član
počasni član

Pa ovo je nemoguće izbrojati..
Stigao sam do 150 vrsta, a nisam ni blizu kraja...

Tija

Tija
počasni član
počasni član

A kaj, to netko broji? Ajde tegle sa cvijećem, ali biljke odustala sam jako davno.

voki

voki
počasni član
počasni član

Lepo je znati koliko vrsta biljaka imaš u kolekciji, ali nemam vremena sve redom da ih popisujem. Možda jednoga dana kada odem u penziju... Laughing

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

ja sigurno imama stio kucnog i vanjskog preko 500- 600 vrsta.....pa samo na kamenjaru jednom imamamo oko 150 vrsta znaci samo niske biljke(kamenjarke)

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu