Molim vas recite mi,da li je bitna nadmorska visina, za sadnju brusnice.Hvala
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
STO SE TICE BRUSNICE BITNA JE SAMO Ph-VREDNOST ZEMLJISTA , TREBA BITI 3,5-5,5 Ph , ZNACI TREBA BITI KISELA ZEMLJA , AKO VAS INTERESUJU SADNICE RASPOLAZEMO SA AMERICKOM BRUSNICOM PILGRIM MEDJU VODECIM SORTAMA CENA NA MALO 1 KONTEJNER 400 DINARA I AMERICKA BOROVNICA DUKE I BLUCROP TROGODISNJE SADNICE U KONTEJNERIMA OD DVA LITRA ZEMLJE VISINE OKO 1 METRA POCELE DA RADJAJU PROSLE GODINE 2009. CENA 700 DINARA PO KOMADU , DOSTAVA ZA 24 h NAKON PORUDZBINE NA VASU ADRESUismo ::Molim vas recite mi,da li je bitna nadmorska visina, za sadnju brusnice.Hvala
Kontejner je saksija 6*6 ili 8*8 cm , ako ste pratili na televiziji BE-92 i FOX-u prvi plodovi brusnice u Srbiji to je sa mog zasada , sve sto Vas bude interesovalo slobodno pitajte , imate i moj e-mailismo ::Hvala ti Zvonko na odgovoru,interesuje me samo jedno,da mi blize objasnis,sta mu to dode kontejner i da li imas iskustva oko sadnje navedene sorte brusnice? Hvala
mogu da se zasade sada u prolece , presadjivanje se moze vrsiti tokom cele godine , zato sto su bruznice u kontejnerimaismo ::Zvonko,da li sadnice americke brusnice koje imas ti,mogu da se poseju sada na prolece
» Voće,povrće... » Voće » brusnica
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu