Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Supper su ljubicice. Vidim ja ima tu i podmladka. moja plava pocela da vene iz sredine i Stavila sam nekoliko listica na oziljavanje i zasad su 4-5 jos u zivotu, medjutim ne znam koje su to, posto sam imala tri od koje sam uzela pelcere
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Marinela stvarno su ti ljubicice Ne znam prosto koja je lepsa! A tek pelcercici, svaka cast! Moji listici koje sam pobockala u zemlju jednostavno nisu hteli da puste korencice, izgleda da ne znam sa njima
Kako to mislis po pola sata? Da li to znaci da ih zalijes pa posle pola sata odstranis visak vode Inace i ja sam moje posadila u zemlju i proslo je dva meseca, listovi su bili ok (stavila oko 10 listica) i onda odjednom vidim suse se jedan po jedan Pa da sam suvi panj stavila u zemlju vec bi isterao za dva meseca, a ne nekoliko listica ljubicica. Ma misllim vec i da supstrat nije bio ok, trebala sam ih staviti u cisto kupovnu zemlju, a ja sam pomesala i pesak
Godina : 40 Broj poruka : 914 Mjesto : Torak Raspolozenje : Dobro Omiljena biljka : Uglavnom sve Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Da pola sata pa posle odstranim visak tako radim i zimi i leti nemaveze dali je zemlja jako suva cesce ih ne zalivam. Ja ih stavim u cistu kupovnu zemlju ne mesam nisacim a inace one sporo rastu,ja tako radim
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
Marinela, preslatke su. Posebno ona bordo-bijela. Kod razmnožavanja listom, kao i mnogi drugi, i ja sam pravila greške. I to tako što sam listiće preduboko sadila. Yolli, da nije to i kod tebe bilo?
Godina : 53 Broj poruka : 1093 Mjesto : Sanski Most Datum upisa : 22.01.2008 Zemlja :
I ja sam u svoj supstrat dodavala pijeska. A kad je zalijevanje u pitanju, pustim da se dobro osuši, pa onda zalijem. Listiće stavljam jedan cm u dubinu. Jesi li bacila te listiće? Ako nisi, vidi je li bilo žilica. Ako jesi, probaj ponovo. Mi ne odustajemo
Godina : 40 Broj poruka : 914 Mjesto : Torak Raspolozenje : Dobro Omiljena biljka : Uglavnom sve Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Tako je mi neodustajemo ja mislim da nije zbog predubokog sadjenja jer ja svoje kad sadim malo i list stavim u zemlju onda kad niku pude malih listica i sa jedne i sa druge strane i nekako mi se cini da ih je vise,samo ne treba vise od polovine lista da bude u zemlji onda je to preduboko.