Godina : 47 Broj poruka : 74 Mjesto : Novi Pazar Raspolozenje : Biljke me cine sretnom,ispunjavaju moj zivot,pruzaju zadovoljstvo Omiljena biljka : Azaleja,Kalathea,Ljiljani,Kale,Kane,...
Datum upisa : 02.03.2010 Zemlja :
E ja ga imam vec dve godine ali jako slabo napreduje,nemam pojma sta mu fali jer na sve moje napore on ne reaguje.Super ti je fikus,nadam se da ce lepo napredovati.Pozz
Divan je! I moj jako slabo napreduje, a platio sam ga baš skupo jer su kod nas retki u cvećarama... A baš nešto nije lep, ima neko crnilo po stablu, tvoj ja mnogo lep, nek ti lepo raste i napreduje. Koliko si ga platila?
Godina : 49 Broj poruka : 54 Omiljena biljka : Alokasije,kalanhoja,dracene Datum upisa : 29.08.2010 Zemlja :
Savetujem da sobno bilje koje je leti bilo napolju preventivno istretirate Ridomil goldom!To sam pročitala u časopisu,,Flora,, i nameravam da sprovedem ovih dana samo da stane ovaj vetar! Inače fikus o kome je ovde reč je malo osetljivija vrsta jer znam dosta osoba koje su imale nekih problema sa njim Čuvajte ga od promaje i hladnoće to je ono što sam sigurna da mu smeta! Probajte obavezno sa Ridomilom!
Godina : 52 Broj poruka : 5 Mjesto : Prokuplje Raspolozenje : super Omiljena biljka : difenbahija,palme, drvo zivota Datum upisa : 28.07.2010
Mislim da nije strašno što su opali listovi. Na tim mestima izbiće novi pelceri(ukoliko jestablo sveže). Ja sam imala jedan pa sam mu skratila vrh i odmah ga posadila, on se primio. Sada imam dva i ove godine sam skratila i jedan i drugi na tridesetak cm visine, i sada su puni pelcera, izgledaju lepše, gušće.
Godina : 34 Broj poruka : 38 Datum upisa : 11.03.2010 Zemlja :
prelep ti je ficus...meni je lisce skroz opalo...stvarno ne znam sta da radim..koristim prihranu za listanje ali nista...ne znam ni da li je drvo vise zivo......pomoc....
Godina : 49 Broj poruka : 72 Omiljena biljka : pasiflora, bugenvilea, hibiskus, ljubicice... Datum upisa : 25.09.2010 Zemlja :
Pa ne radim mu nista posebno Kad sam ga kupila nikako nisam mogla da uklavirim gde gresim, leti je slabo napredovao a zimi mu je lisce opadalo. Onda sam primetila da leti voli cesto zalevanje i prehranjivanje, a zimi mi stoji u dnevnom boravku i jedva da ga zalijem. Imam i ja benjamina sad je vec veliki (slikacu ga ako stignem), i s njim imam problema zimi opada mu lisce ali zato on to leti nadoknadi