Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Vikendica puna trajnica - Page 2 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 42 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 42 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vikendica puna trajnica

+14
Bokyvitez
BURKO
magnolija
fanny54
FatimaH
alisa
nermana
tikvić
acer69
ema
admin
mak
bubamarac
Josipa
18 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 4]

26Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Dec 08 2011, 13:35

Josipa

aktivni član
aktivni član

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0234-1

27Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sub Dec 10 2011, 19:36

mak

mak
počasni član
počasni član

Draga Josipa, ovo na kraju je kao šlag na tortu, ali vjeruj da su i kore i krema između njih jednako lijepi i ukusni kao i šlag.

Uh jesam simbolična Very Happy

http://cvjetnaoaza.blogspot.com/

28Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Pon Dec 12 2011, 07:49

tikvić

aktivni član
aktivni član

Draga Josipa imaš prekrasnu kolekciju trajnica, ali monarde i echinacee su moji favoriti i nikad ne mogu ostati ravnodušna na njihovu ljepotu.
Moje iskreno divljenje, jer za takav vrt trebalo je mnogo truda i istinske ljubavi.

29Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Pon Dec 12 2011, 18:21

Josipa

aktivni član
aktivni član

Hvala Mak i Tikvić drago mi je da vam se sve sviđa.
Tikvić mislim da mi je još jedino ostalo sjemena Sundown i bijele obične echinacee, pa javi mi adresu ako takve nemaš. Moram vidjeti možda imam i monarde . Još sam na poslu pa kad stignem kući vidjeću.
Na žalost ove godine sam jako malo sjemena sakupila, ili je do mene ili do onih vručina bez kiše.

30Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Dec 13 2011, 15:28

alisa

alisa
moderator
moderator

Predivno!Ove tvoje slike su mehlem za dušu u ove tmurne zimske dane..Jedva čekam proljeće!
Tikvič,ja ti mogu na proljeće poslati pelcerčić monarde(moja je kcerka od te Josipine) Very Happy Crvena mi je cvjetala,lila još nije,a nabavila sam još jednu,lila..Josipa ako je nemaš bit će na proljeće pelcer te lila..
I kod mene je slabo sjemena bilo,ove godine..Vjerovatno nije bila sezona za sjeme...Skroz loše.

31Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Dec 13 2011, 17:34

Josipa

aktivni član
aktivni član

Jupiii... biće na proljeće razmjene.

32Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Dec 13 2011, 19:10

tikvić

aktivni član
aktivni član

Hvala vam puno drage moje!
Bijelu echinaceu imam, a crvenu nemam.Baš si me obradovala! Poslat ću ti adresu na pp.

33Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 14 2011, 12:43

Josipa

aktivni član
aktivni član

Sundown je više naranđasta nego crvena.Nadam se da ti to ne smeta Smile

34Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Dec 15 2011, 13:17

FatimaH

aktivni član
aktivni član

Ja sam sretna što sam član ovog divnog foruma, pa makar parila oči na ovim ljepotama. Ovo je stvarno mehlem za dušu. cheers Laughing

35Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Dec 15 2011, 14:41

Josipa

aktivni član
aktivni član

Hvala ti Fatima.

36Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sub Dec 24 2011, 20:56

fanny54

fanny54
počasni član
počasni član

u ovom vrtu sam već bila i uživala ranije ali ni sada ovdje nemogu odoliti da ga ne pogledam, a što se tiće tvojih božura neznam koliko ih to imaš sve je prelijepo kod tebe josipa veildance veildance veildance

37Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Ned Dec 25 2011, 12:11

ema

počasni član
počasni član

I ja sam preko slika puno puta šetala ovim vrtom, i opet se često vraćam. Pogotovo sad kad je vani hladno i snijeg na sve strane.

38Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Dec 27 2011, 18:45

Josipa

aktivni član
aktivni član

Drago mi je da vam se sviđa kod mene. U proljeće već planiram neke izmjene. Biće posla preko glave , kopanja ,premještanja ,novih biljaka ,svejedno jedva čekam proljeće.
Fani ,božura imam punu baštu, na svakom čošku.Ovo proljeće ih je 25 cvjetalo , a imam još desetak koji nisu cvjetali. Među njima je Golden Wheel žuti ,zeljasti božur. To je još jedan od razloga što jedva čekam proljeće.

39Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Dec 27 2011, 20:04

alisa

alisa
moderator
moderator

Draga Jos kad budeš radila generalku po bašti,zovi u pomoć! Very Happy

40Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 28 2011, 11:37

ema

počasni član
počasni član

Vidi ti nje!
Mislim da bismo ovdje svi rado pomagali Wink

41Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 28 2011, 17:40

Josipa

aktivni član
aktivni član

Bujrum cure drage, nađe se kod mene uvijek pelcer viška a pomoć bi mi dobro došla, MM polako posustaje.

42Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 28 2011, 18:36

magnolija

magnolija
počasni član
počasni član

eto i mene na mobu.što nas je više to bolje.i ja isto imam velike planove sa premještanjima biljaka.pa završimo kod josipe pa svi selimo nizbrdo kod mene jer smo komšinice. draga josipa hvala što si osvježila svoju temu baš sam opet uživala u tvom prelijepom vrtu u ove hladne dane. puno pozdrava ovim vrijednim rukama

43Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 28 2011, 20:25

alisa

alisa
moderator
moderator

Josipa ::Bujrum cure drage, nađe se kod mene uvijek pelcer viška a pomoć bi mi dobro došla, MM polako posustaje.
Ja moram da potvrdim ,ovo!!Puno toga se našlo za mene,iz Josipine cvjetne bajke!!Puno lijepih biljaka,,u mojoj bašti,stiglo je upravo,iz te Jospine ljepote..I sjemena i pelcera..

44Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sre Dec 28 2011, 20:26

alisa

alisa
moderator
moderator

Majda dogovoreno,pa se onda premještamo kod mene !! Very Happy

45Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Jan 03 2012, 21:10

BURKO

BURKO
aktivni član
aktivni član

Draga Josipa, nisam bila prisutna kad si došla na forum da ti zaželim dobrodošlicu pa to činim sada. DOBRODOŠLA!
a šetnja tvojim vrtom nema kraja... fascinantan broj raznolikog bilja i cvijeća savršenog izgleda govori o ogromnom trudu i ljubavi za njih. Moje čestitke!!
Very Happy

46Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Uto Jan 17 2012, 10:19

Bokyvitez

Član
Član

svaka cast, prelijepih biljki ima, narocito allium, i heuchera, dosta interesantnih biljaka i za mene

47Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Sub Jan 21 2012, 18:57

vlasta

vlasta
moderator
moderator

prelijepa kolekcija trajnica Smile Smile Smile Smile

48Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Feb 23 2012, 17:36

Josipa

aktivni član
aktivni član

Najbolji način da bi se prekratila ova duga zima je uz mlade biljčice.Dok pratiš kako rastu eto i proljeća.Za sada posijani močvarni hibiskusi i ehinacee a poslije će biti i ostalo.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0056-10

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0057-7

U mom ustakljenom balkonu prezimljuje i Calistemon .. Sve mi se čini da su ovo pupoljci.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0060-7

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0059-6

Počeo je dobivati i mlade .Hvala mojoj Alisi.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0061-9

I alstroemeria ima pupoljke.Malo je uranila ali šta je tu je.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0054-7

Još jedna alsroemeria čeka da ide u baštu.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0055-10

Pampas trava kupljena u jesen još uvijek cvjeta ali listovi se suše. Nemam pojma je li to u redu ili je trebala ostati zelena jer je u toplom tj .oko desetak stepeni

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0066-4

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0053-6

I novi hemerocalisi čekaju proljeće da idu u baštu.

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0063-11

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0062-8

Vikendica puna trajnica - Page 2 PICT0065-6

49Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Feb 23 2012, 18:20

mak

mak
počasni član
počasni član

Fantasticno Smile Kao i basti, sve sredjeno, pod konac.
Jesu li hemerocalisi iz sjemena ili su to oni sto su stigli kao biljke?

http://cvjetnaoaza.blogspot.com/

50Vikendica puna trajnica - Page 2 Empty Re: Vikendica puna trajnica Čet Feb 23 2012, 22:26

alisa

alisa
moderator
moderator

Draga moja,predivno!!Kako se radujem što će calistemon cvijetati!Ja nisam dočekala cijet pa sada kada vidim tvoj to mi je utjeha.Moj je skroz propao ljetos,a to su iste biljke bile .Oba su dobivena iz sjemena,i super je da je procvjetao čim je došao kod tebe veildance Ja ću tek početi sijati...Nego,bila sma u Obiju rekli su mi 8.marta otvorenje vasnjkog vrta,bit ce kao svega za taj dan..

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 4]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu