[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
To bi bilo odlično!Fan sam vaših ruža i ove koje imam nabavila sam u svom gradu preko Poljopreme..Imaju fin izbor u jesen i proljeće..Sve budu zdrave što je najbitnije!stefo ::Od sada smo vam omogucili i online kupovinu na nasem sajtu www.topalovic.rs
Nazalost ovakva kupovina jos nije moguca u Bosni i Hercegovini zbog problema na granici, ali se nadamo da ce uskoro i ovaj vid kupovine biti omogucen.
EPP Alisa, nema losih ruzaalisa ::
To bi bilo odlično!Fan sam vaših ruža i ove koje imam nabavila sam u svom gradu preko Poljopreme..Imaju fin izbor u jesen i proljeće..Sve budu zdrave što je najbitnije!
Mnoge stare sadnice ruza sam ukinula jer nisam bila zadovljna kvalitetom a i izborom,jer često je na dekleraciji jedno a procvjeta drugo(raznih lijevih proizvođača)..Ruže od našeg Dade sa foruma i ove Topalovićke,najbolje su koje imam u bašti:
Makić,kod nas su ruže od 2km-10.Mislim na ove po tržnim centrima.Npr .topalovicke one koje ja uzmem u kutijama su po 3-3,50km..Kontenjirane su od 6-12km.Mislim na ruže koje ja uzimam a to su većinom čajevke,penjačice,mnogocjvetnice i nostalgične..One stablašice su skuplje..mak ::2 KM ?
Super..........
» Cvijeće » Baštensko bilje » Ruže
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu