Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Gardenija (lat. Gardenia jasminoides)

+14
Mamma
admin
voki
Strelicijum
Pulherija
agava
Dona
dzomba77
jasminaaa
gardenija
ema
mena
Kole
alisa
18 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 5]

51Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Pon Jul 20 2009, 18:11

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

E ocu jos to da probam

alisa

alisa
moderator
moderator

U proljeće sam digla ruke i od ove gardenije koju sam imala.Ne znam ni koja je to po redu koja mi je uginula.Izbacila sam je na balkon i zaboravila na nju,planirala sam da je bacim i zaboravila.Ne sječam se da sam je i zalila,to je kiša radila,bila je skroz iza velikih saksija skrivena,neprimjetna.Juče dok sam prala balkon osjetim miris.Jedva sam pronašla šta tako jakooo miriše.Iznenadila sam se kad sam vidjela gardeniju.. Very Happy
Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 DSCN2394

Kole

Kole
počasni član
počasni član

Kupila sam gardeniju, ali mi listovi non stop žute . . . šta da radim pomagajteeeeeeeeeeeeeee Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

voki

voki
počasni član
počasni član

kod mene su svi pupoljci pootpadali.

55Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Uto Avg 11 2009, 17:51

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

mena ::
Dona ::Jos nista pa dodje mi da je bacim kroz terasu ovoliki grm a nikako da procveta

Dona nadji joj prihranu u kojoj ima dosta zeljeza i zalij kisnicom,nevole tvrdu vodu..
Mena kod nas je voda vrlo meka i stalno je zalivam sa odstajalom vodom,i da izvestim da je ispao i taj jedini pupoljak 0 evo i kako sad izgleda:
HEJ NE MOGU DA POSTAVIM SLIKU POMOZITE

admin

admin
Admin
Admin

http://www.biljnocarstvo.com

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

evo slike uspela sam poslatiGardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Ddddd046

Strelicijum

Strelicijum
zaslužni član
zaslužni član

Dona, moja gardenija je jos ispod tegle u dobroj je formi. Dodji da je vidis . bee

59Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Čet Avg 13 2009, 10:20

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

I ja sam stavila jedne ispod tegle i dobro se drzi nadam se ce nam uspeti da imamo nove biljke

Kole

Kole
počasni član
počasni član

A šta ja da radim???!!!?? Meni lišće žuti i otpada pomagajteeeeeeeeeeee

61Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Čet Avg 13 2009, 10:48

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Prvo proveri da nema p[otstanare ,da nije napao crveni pauk,proveri pozadina listova ,ako nema potstanara onda je puno zalivas.

mena

mena
moderator
moderator

Kole ::A šta ja da radim???!!!?? Meni lišće žuti i otpada pomagajteeeeeeeeeeee

Kole nemoj da brines tako se desavalo i kod mene,ona se jednostavno mora adaptirati na novo mjesto..Presadi je u saksiju samo za dva broja vecu,malo prihrane i ona ce se oporaviti..

http://biljke.bosnianforum.com/

63Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Uto Avg 25 2009, 17:21

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Strelicijum ::Dona, moja gardenija je jos ispod tegle u dobroj je formi. Dodji da je vidis . bee
Moja se gardenija ozilila i danas sam je posadila u saksiji imala je puno zilica kako je tvoja?

Strelicijum

Strelicijum
zaslužni član
zaslužni član

Nazalost Dona osusila se. Naj vise sam joj se radovala i ono nista. Uvek tako, nesto sto naj vise volim me nece. Ostalo je sve dobro, videces. Pozdrav i te cekam na kaficu.

65Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Sre Avg 26 2009, 17:10

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Strelicijum ::Nazalost Dona osusila se. Naj vise sam joj se radovala i ono nista. Uvek tako, nesto sto naj vise volim me nece. Ostalo je sve dobro, videces. Pozdrav i te cekam na kaficu.
Dobices drugi pelcer mora da je imas.A kafica dali moze u petak oko 10 sati

Strelicijum

Strelicijum
zaslužni član
zaslužni član

Nemogu petak, dolaze mi neki gosti i u guzvi sam. Od subota koj dan hoces i bas volim da te vidim. Javi mi i cekam te!!!!!! bee

67Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Čet Avg 27 2009, 09:03

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

IMAS pp procitaj:rose1:

voki

voki
počasni član
počasni član

Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 IMG_2868-1
Na desetine pupoljaka je otpalo, konačno jedan cvet.

69Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Empty gardenija Pet Avg 28 2009, 20:02

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Voki predivan cvet ,a od kada je imas?

voki

voki
počasni član
počasni član

Od proletos, nabavio sam je sa pupoljcima koji su svi pootpadali, zatim je nakon nekog vremena ponovo poterala pupoljke i ista stvar, ni jedan cvet nije procvetao, a sada konačno da ugledam cvet. Na biljci ima još dosta pupoljaka pa se nadam da će biti još i cvetova.

jasminaaa

jasminaaa
počasni član
počasni član

Od gardenije sam bila skroz digla ruke.Ni ova treća po redu nije htjela da se adaptira Sad .Toliko mi se bila smučila da sam je jednostavno samo izbacila u jedno čoše na balkonu.Nisam nimalo vodila računa o njoj a ona mene obradovala cvijetom Laughing .Puna je pupova a ovo je jedan od cvjetića

Gardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 Picture078-1

Strelicijum

Strelicijum
zaslužni član
zaslužni član

Jasmina, super je! veildance veildance veildance

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Strelicium kako se drzi gardenija?

Strelicijum

Strelicijum
zaslužni član
zaslužni član

Dona jos uvek je pod teglom i resila sam da je drzim do kraj na mesec. To mu ide negde oko mesec dana - znam da treba oko 21 dan ali za sigurno neka je jos malo . Inace dobro se drzi, listovi su zeleni ni jedan nije pozuteo. Pre nekoliko dana sam je unela unutra.Ma sta ti ja pricam treba da dodjes da je vidis, a za neki dan treba i A. truba da procveta. Mora da dodjes tad da je vidis. veildance spring veildance

Dona

Dona
aktivni član
aktivni član

Bas mi je drago da se dobro drzi a za trubu obavezno dalazim da je vidim dogovoricemo seGardenija (lat. Gardenia jasminoides) - Page 3 337426

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu