Godina : 57 Broj poruka : 295 Mjesto : Beograd Datum upisa : 16.04.2008
morala sam malo vise donji listovi su bili posuseni i popadali po zemlji a nece joj faliti nista i u komsiluku isto tako sisaju i u toku leta izbaci nove listove i ne smeta
Godina : 42 Broj poruka : 594 Mjesto : iza sedam moraa..... Omiljena biljka : Kaktusi - Difenbahije Datum upisa : 06.01.2008 Zemlja :
neee znam da mu nesmeta al je lepša kad je gušće, ja sam moju prvi put šišala tek posle nekih 5 godina...a upravo sam sad šišala najveću koja ima već ogromno stablo..baš ću postaviti slikicu...
Godina : 42 Broj poruka : 594 Mjesto : iza sedam moraa..... Omiljena biljka : Kaktusi - Difenbahije Datum upisa : 06.01.2008 Zemlja :
Juče saam obrezivala listove na drugoj Yuci i našla sam čak 6 pelcera...naravno svi su već podeljeni, i meni još jedan u dvorište...a jedan čeka tebe Slađo zato se brzo javljaj....
Pa ova naj veća na prvoj slici ima oko 8-9 god otprilike , druga možda 5 god, zatim ima jedna od 3-4 koja još nije cvetala , nadamo se da će ove godine.....imam još jednu od 2 godinice i jednu koja je posađena tek ove godine....inače sve su potekle od ove mame na prvoj slici....