Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Slika je malo losija posto je slikana sa mobilnim telefonom. Meni je posebno drag posto sam koristio ruze iz Makedonije i predivno mirisu, sto je retkost za ruze.
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Slazem se sa Koletom da treba upotrebiti mastu. Video sam na nekoliko mesta slicne aranzmane kao onaj sa jorgovanima. Nesto sam sredjivo po kuci i iskopao flasu od mirisljave soli za kupanje i sinula mi je ideja uz pomoc auto laka u brozanoj boji sam je ofarbao. Prvo sam pokusao na nekoliko nacina uz pomoc sundjera za ikebane da realizujem ideju ali nije islo. Na kraju sam se snasao tako sto sam savio dve zice u poli luk i na nih sam ucvrstio jorgovan. Od silnih proba jorgovan ne izgleda bas najbolje ali kad je ovaj aranzman prenocio izgleda mnogo svezije. Treba se samo igrati i pokusavati it svasta nesto. Ovo srce sam pravio za ulazna vrata za jedno vencanje. Koristio sam cvetove hortenzije i po koji listic lovor visnje.
Evo nekoliko slika aranzmana koje sam radio za jednu svadbu. Prvi sok je bio kad mi nije stiglo sve od cveca to jest je kolicinski ali boja je bila druga. Umesto plavih stigle mi bele margarete, pa sam se dovijavao na raznorazne nacine da napravim plave aranzmane a nigde u okolini nije bilo plavog cveca, jedino sam uspeo ugrabiti 5 plavih margareta.
slike sam slikao na licu mesta posto sam bio u frci da sve stignem na vreme ovo su slike iz mladozenjine kuce
U 12 sati sam isao da odnesem srce koje je stajalo iza mladenaca a vec u 13 mi je dolazio auto da ga okitim. Posle kicenja sam trebao napraviti jos jedan bidermajer i ukrasiti nekoliko flasa. Kad sam dosao u salu zamalo da sam pao u nesvest, neko je predhodno vece dosao i okitio salu, neka agencija iz susednog grada sve je bilo u balonima pa sam sa mladozenjinim ocem koji me je dovezao tamo morao da sklanjam sve to posto ti iz te agencije nisu mogli da dodju. Coveku dolaze gosti a on se tamo maltretira uklanjanjem balona. Uz sve to u sali su stolovi bili drugacije postavljeni. Raspored su totalno promenuli na svoju ruku, i sasvim drugacije su ih aranzirali jer im je tako bilo lakse. slika srca je malo losija jer sam je isecao sa vece slike.
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Slacko, Dina, baba hvala vam Za bidermajer sam iskoristio cimbidijum orhideju koju sam konbinovao sa jako malo zelenila. Dobar deo cvetova sam otkinuo sa grane i ubacio u bidermajer da cvet bude lepo okrenut. Ta zuto-narandzasta boja cimbidijuma se jeko lepo uklopila sa zlatnim vezom na vencanici. Sliku drugog bidermajera cu postaviti uskoro
Godina : 79 Broj poruka : 63 Mjesto : Beograd Datum upisa : 12.04.2008
Pa Funky, ovo je stvarno posebno lepo, pa makar se flase i neotvorile. Nije samo natrpati stolove vec i uzivati u ovakvoj lepoti. Sve sto pokazes predivno je.